Mer av samma diagnos ger inte färre aborter.

Chefredaktörskan Elisabet Sandlund på Dagen är mor till minst ett barn. Ändå vet hon inte varför kvinnor blir med barn. Hur det går till rent tekniskt vet hon kanske. Det som homorörelsen kallar "legobitsteorin". Att sexualiteten är till för barnalstring och att sexualiteten leder till barn i heterosexuella förhållanden vet hon inte. Hur det går till rent tekniskt vet hon kanske. Varför kvinnor inte "skyddar sig" bättre begriper hon inte. Det gör inte heller socialministerns favoritdoktor-utredare Anders Milton, som tycker att gratinskondomer ska delas ut till 15-åriga skolpojkar, så att de lär sig ha sex på rätt sätt, som socialministern vill. Jag har en bättre idé. Varför inte dela ut gratis 6 - 8 skivor bröd varje dag  till den växande skaran fattigpensionärer, så att de lär sig äta på rätt, som Socialstyrelsen vill..

Sandlundskan  har nu begått ett ledarstick i Dagen http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=172478 

Ja, jag vet att jag kommer att få Sveriges alla feminister på mig. Men när man har kommit till den åldern att man har framtiden bakom sig, kan man ta ut svängarna och skriva som det är. Att kvinnor inte är en social konstruktion. I förslaget till vigselritual för homopar ska prästen inte säga "Till man och kvinna skapade han dem". Men det gjorde väl Gud Moder även hon det ena könet står i dubbel upplaga framför altaret. Nästa vigsel kanske det andra könet står där i dubbel upplaga. Är de då inte män och kvinnor? Det är illa nog med samkönade vigslar i kyrkan, men ännu värre att prästerna ska ljuga för homoparen. Devalvera Gud Moders skapelse till att hon bara skapade det ena könet av alla arter.

Kanske är det så att Gud Moder vill ha barn. Varför skapade hon dem annars? Och är inte Gud Moders döttrar hennes avbild(er)? De vill kanske också ha barn... Till skillnad mot socialministern, som vill göra barnafödandet till ett klassprivilegium för öfre medelklassens kvinnor. Helst ska de förstås dessutom utstråla frikyrklig präktighet och leva i en högborgerlig kärnfamilj och inte gifta sig innan de har hunnit bli åtminstone byrådirektörer.

Sandlundskan skriver att favoritdoktor-utredaren Anders Milton ökar dosen, när medicinen inte hjälper. Doktorn borde byta medicin, skrever Sandlundskan, och påminner om att livsstilsförändringar kan vara ett bra recept. Livsstilsförändringar är nog bra. Det begriper nog socialminstern också. Det är med berått mod han, och de andra kristdemokraterna i regeringen, försämrar välfärden. Det är för att fattigpensionärerna inte ska ha råd med näringsriktig mat, så att de dör i förtid. Och det är för att unga fattiga kvinnor ska tvingas till abort. Det är ett folkmord i civiliserade former. Alla folkmördare ser de icke önskvärdas reproduktion som ett problem. I stället för att angripa aborterna angriper mat graviditerna, och diskuterar hur graviditerna ska förebyggas.

Jag tycker att det behövs en ny diagnos. Graviditet är ingen sjukdom utan en naturlig del av den kvinnliga sexualiteten.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0