GRUNDKURS I BARNALSTRING




Det har stormat rejält kring prästen Dag Sandahl, sedan råkat säga några självklarheter till ett par känsliga folkpartidamer, den ena präst och den andra prästfru. Detta är ett montage, som jag hittade på nätet.


I tidigare inlägg har jag beskrivit hur politiker och tjänstemän i Stockholms läns landsting sprider hiv och klamydia genom sin aggresiva kondomkampanj. Klicka på kategorin Sexualitet och fortplantning i spalten till höger! Socialdempartementet och sjukvårdsrådgivningen driver en ännu mer aggresiv analsexpropaganda riktad mot 13-åringar. På ungdomssajten umo. bedrivs undervisningen, som har reducerat människan till en reflexmaskin. Trots allt prat om integration av invandrare uppmanar sexhuliganerna bakom sajten invandrarungdomar att trotsa sina föräldrar. 

Medan debatten stormar om SD:s hets mot invandrare, och i synnerhet mot muslimer, talas det mycket tystare att denna hets förvärrar de etniska motsättningarna och splittrar nationen, svenskar mot invandrare. Och inte alls om att sexliberalerna, med uppbackning av Vänsterpartiet i kommuner och landsting, också splittrar nationen, invandrare mot svenskar, genom att splittra invandrarfamiljerna och tvångsassimilera de unga invandrarna sexuellt.

Ett land med hög andel invandrare bland befolkningen lämpar sig särskilt illa som  sexualpolitisk lekstuga. Svenska kyrkans homoäktenskapsbeslut verkar i samma riktning, att utså förakt mot svenskar bland invandrare och muslimer i synnerhet. Som får uppfattningen att kristendomen är en dekadent och samhällsförstörande religion.

Här följer nu några citat från UMO. Att landstingens analsexpropaganda även riktar sig till invandrarungdomar framgår klart av den felstilta meningen. För det är väl uteslutande invandrarflickor som är könsstympade? Det framgår också av att man har träffar under skoltid i en del kommuner, för att inte föräldrarna ska ana något. Kan man då bli förvånad över att invandrarföräldrar förbjuder sina ungdomar att träffa svenska ungdomar, att invandrarungdomar måste gå direkt hem från skolan, och är allmänt hårt hållna? Vilket av svenska ungdomar, särskilt unga män i förorterna, uppfattas som omvänd diskriminering, d.v.s att svenskarna uppfattas som ett sämre folkslag av invandrarna. Med följd att svenska unga män, speciellt i förorterna, röstar på SD.

"Med analsex menar man ofta analsamlag, alltså när man har sex med penisen i rumpan, men analsex kan vara mycket mer. Analsex är all sorts stimulering i eller runt analöppningen. Det kan vara att man smeker, pillar, slickar eller använder sexleksaker i eller runt analöppningen på sig själv eller någon annan .

- - - Precis som med allt annat sex är det viktigt att komma ihåg att det är man själv som bestämmer om man vill prova på det eller inte. Har man analsex på ett försiktigt, skyddat och skönt sätt, är det inget som någon behöver oroa sig över.

- - - Man kan ha analsex på väldigt många olika sätt och man måste pröva sig fram för att veta vad som är skönt för en själv eller någon man har sex med. En sak som man kan tänka på är att ta det försiktigt och använda mycket glidmedel. Glidmedel kan alltid vara skönt att använda och är särskilt bra att använda om man har analsex eftersom det inte produceras någon fukt i rumpan när man blir sexuellt upphetsad. Utan fukt kan analsex göra ont. Om man har analsamlag kan man ofta behöva gott om tid eftersom det tar ett tag för kroppen att vänja sig vid att något förs in i rumpan.

- - - Ibland kan kroppen vara mindre känslig för beröring eller uppleva beröring på andra sätt än vad som beskrivs i texten. Det kan till exempel bero på att man är könsstympad eller har någon funktionsnedsättning, något som kan göra det svårt att känna av eller komma åt att ha analsex på det sätt man vill. Vill man veta mer om sex som kan vara skönt för en själv, områden som kan vara känsliga för beröring och så vidare, kan man prata med någon på en ungdomsmottagning eller med någon inom sjukvården som man känner sig trygg med.

- - - Att smeka runt eller föra in ett finger i analöppningen kan vara mycket skönt. Ett tips kan vara att testa hur det känns på en själv innan man gör det på någon annan. Det kan göra ont att trycka in något i analöppningen utan att låta ringmusklerna vänja sig en stund.

Att Socialdempartementet och landstingen, som står bakom Umo, försöker lura mycket unga personer att ha avancerat sex, framgår av relativiseringen av 15-årsgränsen:

"I Sverige blir man straffmyndig och kan dömas för brott från det att man fyller femton år. Det betyder att en tjej eller kille som är femton år eller äldre och haft sex med någon som inte fyllt femton år kan dömas för våldtäkt mot barn även om det inte förekommit något hot eller våld.

- - - Betyder det att en sextonåring och en fjortonåring som är ihop inte får ha sex? Svaret blir att den frågan egentligen inte går att svara vare sig ja eller nej på. Att ha sex med någon under femton år är olagligt och syftet med lagen är att skydda barn och unga från att bli utnyttjade sexuellt. Men i lagen står det också att man inte ska dömas om det är uppenbart att det inte handlat om något övergrepp."

Ett resultat av denna förförelse av ungdomen har blivit en kraftig ökning av väldtäkter och andra sexbrott begångna av mycket unga personer. Hörde för några dagar sedan ett upprört radioprogram, där upprörda röster klagade på att de unga förövarna inte blir tillräckligt polisutredda, omhändertagna av socialtjänsten och registrerade som brottslingar.

Samtidigt med att sexdebuten pressas allt längre ner i åldrarna, med uppnaningar till de mycket unga att pröva ur graviditetssynpunkt "ofarligt" analsex, fortsätter förstföderskornas genomsnittsålder att öka, och närmar sig raskt de 30. En växande andel kvinnor får sitt första barn, när de har de har fyllt 40. Det är som om svenska folket har glömt bort hur barnalstring går till.

Svenska kyrkan borde gå i spetsen för en sund sexualupplysning, som förklarar sambandet mellan sex och barnalstring, i stället för att upphöja synden till en kulthandling i kyrkan, som man har gjort genom homoäktenskapsbeslutet. Svenska kyrkan borde ryta ifrån att graviditet inte är fel, och alltså protestera mot i synnerhet tonårsaborterna.

Svenska kyrkan borde göra klart att det behövs ingen sexdebut åratal  innan man planerar att skaffa barn, samt att man inte bör vänta för länge med att skaffa barn.

Och dessutom: Heterosexuella par behöver inte alls prova på analsex. Homosexuella män kommer nog på själva att de kan ha analsex, utan att varenda unga ska itutas att det är naturligt och skönt. Dessutom finns motstånd mot analsex även bland homosexuella män. De är ju,  precis som alla andra, utrustade även med munnar och händer. Och exempelvis oralsex är inte tillnärmelsevis lika farligt, ur hiv-synpunkt, som analsex.

Och faktum är att RFSL:s egen broschyr "Säkrare sex" varnar för det farliga analsexet, och rekommenderar andra sätt att få orgasm.

 En av de upprörda folkpartidamerna,  prästen Karin Långström-Vinge, förklarar sedesamt sin tro på storken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0