Storseger för Sveriges feministiska utrikespolitik. Margot Wallström får se herrfotboll i Iran.

Förbudet gäller numera bara för de iranska kvinnorna själva. Ayatollorna tänkte väl att Wallström och andra "utländskor" redan är så förlorade så att inga förbud hjälper. De iranska kvinnorna ska alltså även i fortsättningen räddas från att tända på några andra män, än dem som de är gifta med. Är inte detta en form av rasism? Iranska kvinnor verkar ju vara mer värdefulla än andra.
 
Att de omtänksamma männen, som styr Iran och Saudiarabien med fast men kärleksfull hand, har rätt kan inte ifrågasättas. Det svenska utrikesdepartementet har skrivit på sin hemsida att detta är helt enlig Koranen. Sidan uppdaterad senast 2011, när jag läste för ett par veckor sedan.
 
Strikt enligt Koranen. Muslimska feminister torde gnissla tänder av ilska. Återigen förrådda av de oförstående och sekulariserade europeiskorna.
 
Det är nu en dag kvar av den kristna påskhögtiden. Jag har inte druckit alkoholfritt vin. Kyrkans vinbojkott får snart det mäktiga svenska Systembolaget på fall. Sverige blir snart ett lika torrlagt land som ökenstäder i Mellanöstern. Strikt enligt Koranen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0