Den afrikanska statschefen och hans svenska dotter - offer för kulturkampen

 
Bilden: "Järnkanslern" Otto von Bismarck ledde kulturkampen och enade Tyskland. I tomrummet efter de gamla kristna värderingarna kom nazismen.
 
 
Gott slut - och sedan? Blir 2018 ett år av tillnyktring, eller går kulturkampen in på en högre växel?
 
Ur tid är leden, sa han som halkat på ett bananskal, och.... Jag har skrivit ett par inlägg om hatbrottet i Fittja. Domstolen vågade inte ens döma för "vanlig" våldtäkt, för här ska sanningen om vad som sker i Sverige gömmas undan. Kulturkampen kallas den konflikt som pågick i Tyskland under åren 1871 - 1878 mellan kanslern Otto von Bismarck (som enade Tyskland till ett rike) och Katolska kyrkan, som dittills varit en maktfaktor i Tyskland. Det var en kamp mellan kyrkan och den sekulariserade staten. 
 
Slagfält för den nutida svenska kulturkampen sedan minst 25 år bakåt har Svenska kyrkan varit, som har slitits sönder av ärkebiskopar som har raserat både den kristna tron och den kristna moralen och öppnat för  en "normkritik", som jämnat vägen för en total upplösning av alla normer. I ett församlingsblad kallas Jesus, Guds son, för "hen". Så kommer då me too-kampanjen under hösten 2017, vilken var ett generalangrepp mot alla män, som tagit normupplösningen på allvar. Har de missuppfattat budskapet från såväl kyrkans predikstolar som politikens talarstolar och pride-paradernas baneroller att all "kärlek" är bra kärlek?
 
Missuppfattat budskapet har tydligen alla de kvinnor gjort, som har vittnat om de verkliga eller påstådda övergrepp, som de har utsatts för, utan att förstå att det de varit med om var övergrepp, förrän de upplysts om detta av medias Opetation mörklägging. En oönskad komplimang (eller en önska komplimang från en oönskad avsändare) har framställts som en lika grov kränkning som en gruppvåldtäkt. Att sådana förekommer, och vilka som vanligen är förövare, är det som skulle mörkläggas. dränkas i "bruset". .
 
Så fungerar den svenska presscensuren. Men med kulturkampen som ändamålet som helgar medlen uppträder censuren i allt öppnare former. Nu beskylls man för att vara "rasist" om man råkar säga att Sverige mest kända och mest jämställda tjej är dotter till en afrikansk statschef, d.v.s en n .... kung om man talar gammelsvenska. I veckan, som strax har gått, besökte jag ett köpcentrum utanför Stockholm. Varenda butik hade ersatt mellandagsrean med "sale".
 
Genom att ha avskaffat ordet "realisation" har handeln smitit ifrån kravet att priserna ska vara lägre än ett ordinarie pris, som varorna verkligen har sålts för före jul. Man kan förstå att handeln inte vill ha en ytterligare realisation kort efter black frajdej, som förmodligen kommer att bli den nya sekulariserade långfredagen.
 
Ty så älskade Gud världen så att han lät en av den romerksa ockupationsmaktens soldater sätta på den heliga jungfrun. Men då fanns ännu inga fria aborter, varför hon fick föda i ett garage (som .på den tiden kallades "stall". Därför får kvinnor, som inte har använt sin aborträtt,.än idag föda i sjuhusets garage. Barnmorskorna har ju kompledigt under julelgen efter alla aborter på övertid. 
 
Med arbetsgivarens rätt att fritt antaga och avskeda arbetare samt leda och fördela arbetet, kräver facket (i stället för att kämpa emot denna förhatliga paragraf) att alla utövare av detta urgamla yrke, som under tusentals år har gått ut på att hjälpa små barn att födas levande. även ska hjälpa till att döda alla oönskade barn. Jag avskyr ordet "samvetsklausul". 
 
Det är inte vad det handlar om. Det handlar om rätten för både arbetsgivare och arbetstagare att fritt ingå anställningsavtal. På samma sätt som en servitris på en nattklubb inte ska tvingas strippa för att utöva sitt yrke. Eftersom servitrisers huvudsakliga arbetsuppgifter är att servera mat och dryck samt städa av borden, ska eventuella bisysslor avtalas särskilt för dem, som själva accepterar detta, och inte vara ett krav som alla anställda måste acceptera på grund av något slags princip. 
 
Jag tror inte alls att det skulle bli någon brist på arbortvilliga sjuksköterskor med mer individualiserade anställnigsavtal. Det borde ju rimligen finnas någon balans mellan abortsökande och arbetssökande, som är villiga att utföra aborter. 
 
Den fria tillgången på preventivmedel och aborter (som jag inte ifrägasätter) samverkar på ett ytterst obehagligt sätt med den aggresiva normkritiken (som jag däremot ifrågasätter), som bedrivs från alla håll, till att gränser totalt suddas ut. Abortmotståndare jämställs med våldtäktsmän och IS.krigare.
 
Kvällspressen, och särskilt Aftonbladet, som under åratal har snaskat och tjänat pengar på kombinationen sex och mord, leder nu indignationskören mot oönskade komplimanger och andra lindriga gränsöverskridanden. Man framställer det som "historiskt" när tidningen gick ut med en särskild kvinnobilaga, samtidigt som man fortsatte att dränka den manliga delan av läsekretsen i sexualiserade reportage om mord på unga, vackra kvinnor. 
 
Och nu skyller man  frukterna av denna draksådd på "alla män". Hur uppfattas detta hyckleri av "nyanlända" från länder med en sträng sexualmoral, där en våldtäktsman riskerar att få stryk av en våldtagen kvinnas hela klan? I Sverige går kulturkampen vidare. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0