Det som är förbjudet är gratis?

Hittade denna bild på nätet, och tar nu risken att jag bryter mot någons upphovsrätt.
Men det har väl denne någon redan gjort, för han har väl inte tagit de fem fotona själv?
Och denne någon vill väl sprida sitt budskap? Regeringen vill alltså förbjuda sexköp i hea världen. Eftersom regeringen har tillsatt en utredning (som regeringen fått bråttom att dissa), som skulle komma med förslag att upplösa äktenskap, som har ingåtts i andra länder, men inte hade kunnat ingås i Sverige, kan man undra. Straff för personer, som har varit bosatta i Sverige under en längre eller kortare tid och under denna tid har köpt sex i utlandet. Det kan man förstå. Är man bosatt i Sverige, ska man följa svensk lag även under tillfälliga vistelser i utlandet. 
 
Men hur blir det om brottet begicks innan personen flyttade till Sverige första gången? Förslaget var ju att om en nittonåring har gift sig med en sjuttonåring i hemlandet och kvinnan (17-åringen?) har blivit gravid och paret har migrerat till Sverige och nu väntar på att barnet ska födas och familjen ska få beslut om uppehållstillstånd, då ska äktenskapet tvångsupplösas. Eftersom paret har begått ett allvarligt brott mot både svensk moral och svensk lag, innan paret migrerade till Sverige. I Sverige uppmuntras nämligen en tidig sexdebut, tillsammans med olika partners för att utröna vem man passar ihop med sexuellt, och detta innan man anses  giftasmogen. 
I många länder stämplas detta som synd
 
Den officiella svenska linjen för alla som fyllt 15 är alltså, knulla runt med så många som möjligt, men gift er inte förrän ni är färdiga med studierna och fått en fast anställning med hög lön, och absolut inte innan ni har fyllt 18.  Före den 1 juli 2014 kunde en kvinna som inte fyllt 18 få särskilt tillstånd att gifta sig med barnets fader, om båda så ville. Men den möjligheten finns inte längre. Unga mödrar förutsätts ju göra abort. Vägrar hon, ska hon straffas med att tvingas leva som ensam mor. 
 
Hur gick det nu för vårt invandrade par. Medan hon är höggravid, och de sitter där på olika flyktingförläggningar (p.g.a. tvångsskilsmässan) får de varitt brev från Migrationsverket. Han har fått uppehållstillståd, eftersom han bedömts som trovärdig när han berättat att han varit politiskt aktiv i hemlandet och riskerar förföljelse. Hon har fått avslag, eftersom hon bara har följt landets lagar och seder och bruk. Och dessutom inte har några familjemedlemmar i Sverige. Som blivande ensam mor kommer hon ju att bli ensam vårdnadshavare till barnet, som också ska avvisas.
 
Så här kommer det alltså inte att bli, trots att vissa socialnämnder har tjuvstartat och skilt gifta par, för att de inte hade fått gifta sig i Sverige, om de hade bott här redan då. Regeringen har alltså fått kalla fötter och dragit tillbaka förslaget. Jag vill upplysa mina bloggläsare om att det här har ingenting att göra med vilken invandringspolitik jag tycker att vi ska ha. 
 
Många länder (inte minst katolska läder) håller sig med en präktig dubbelmoral, när de å ena sidan avråder par som vill gifta sig, att tjuvstarta med sex utanför äktenskapet, och å andra sidan accepterar sex mot betalning. Men är inte den svenka dubbelmorale ännu värre, när man uppmanar unga människor, som just fyllt 15 till ren promiskuösitet  och tillåter prostitution, men förbjuder köp av sex, till och med i utlandet. 
 
Sex ska vara gratis. Alla ska vara så villiga att ha sex, med vem som helst, så att ingen blir utan. Men å andra sidan får ingen, och speciellt ingen man, ens antyda att han vill ha sex. Om det ska vara jämställt bör det väl också vara förbjudet för kvinnor, med undantag för prostituerade för de är ju alltid offer, att antyda att är beredda på sex. Ingen säger, signalerar eller visar att de vill ha sex. De bara har sex. Som på en given signal från ovan. 
 
Kanske ett sms från en okänd gud?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0