Stoppa sextrakasserierna mot Sveriges muslimer!

Vad nu då, är det inte de som förtrycker sina kvinnor, gifter bort sina döttrar och könsuppdelar skolbarnoch begår gruppvåldtäkter? Nej, för det första kan man inte dra alla inom en hel folkgrupp - eller som i det här fallet flera folklgrupper med ett gemensamt religiöst ursprung - över en kam. Och för det andra måste man skilja mellan äpplen och päron, eller ska jag säga mellan ätlig och giftig svamp, även om de ser likadana ut och är svåra att skilja åt. 
 
Man behöver bara antyda att en viss etnisk grupp är överrepresenterad som gärningsmän till vissa brott, för att skränvänstern böjar skria om  islamofobi och rasism. Det som jag kritiserar i det här inlägget är den rumsrena islamofobin - eller ska vi säga religionsfobin - som yttrar sig i att alla yttringar av en religion ska förbjudas och bestraffas. Det finns ingen rim och reson, när man även vill förbjuda sådant som äldre svenskar ha vuxit upp med, och som de absolut inte har tagit någon skada av. Exempelvis könsuppdelad gymnastik- och simundervisning, som ju till sin natur medför att mycket naken hud exponeras. Det har till och med funnits särskilda flickskolor i vårt land. 
 
Om det nu är så anstötligt att pojkar får gå in genom framdörren på skolbussen, och flickor genom bakdörren, så kanske lösningen att göra tvärtom. Flickorna får åka i främre delen av bussen, och pojkarna i den bakre delen? Måste vi ha total normupplösning? Nog tycker jag att det är sextrakasserier när muslimer trakasseras för att de har en annan syn på sexualiteten än den som har pådyvlats oss svenska "infödingar" under de senaste tjugo åren? Vi borde nöja oss med att kritisera avarterna, och inte kasta ut barnetw med badvattnet, så att säga.
 
Och nog är det sextrakasserier när organisationen Muslimska Feminister avkrävs att avsäga sin islam för att erkännas som feminister? Det pågår tydligen en diskussion bland troende muslimer om vad som är förenligt med islam. Det är en diskussion, som vi som inte är uppvuxna inom islam, har svårt att förstå p.g.a. våra kristet-västerländska eller västerländska-ateistiska referensramar. Desto märkligare då att sekulariserade liveraler och vänsterpartister är helt överens med Sverigedemokraterna om den "rätta" tolkningen av islam, att det finns en skala där man i ena änden är "hundra procent människa fullt ut human" och i andra änden "hundra procent muhammedan." 
 
Bilden visar en kvinna med huckle, som var en traditionell huvudbonad för svenska kvinnor. Skillnaden jämfört med muslimsk slöja är som synes hårfin. Huckle bars fortfarande av äldre kvinnor, som inte visste ett dyft om islam, när jag var barn. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0