Värre än kommunisterna

Det är förstås lättare - om man förespråkar en fortsatt okontrollerad massinvanring - att bemöta invändningar, om man samtidigt förespråkar grova kränkningar av invandrares mänskliga rättigheter. Det kan gälla kränkningar av religionsfriheten (för det är ju inte tillåtet i Sverige att offentligen påstå att gudar finns, och definitivt inte att påståt att det bara finns en enda Gud) till förslag till dubbellt förtryck av lågutbildade invandrarkvinnor. Om de inte får dela bestämmanderätten över hushållsekonomin med sina män, ska de enligt centerförslag, straffas dubbelt upp av det svenska samhället genom att omyndigförklaras.
 
Om hälften av försörjningsstödet, om familjen har ett sådant, ska delas ut till kvinnan i familjen, ska just de här kvinnorna undantas. Om de inte äter julegris eller dansar runt stången och sjunger "Små grodorna" eller idkar högläsning "Mor ror och far är rar". Eller något annat, som politikerna har hittat på för att bevisa att de är beredda att ta till  med hårdhandskarna för att lösa verkliga eller påittade problem... Varför ska vissa kvalificera sig särskilt för att få något som alla andra har rätt till enbart för att de saknar jobb?
 
Järvaveckan startades för att rikspolitikerna skulle möta invåndarna i de invandrartäta förorterna i nordvästra Stockholm. Men har redan urartat till fjäsk för journalister, för att de ska klappa partiledarna på huvudet. Annie Lööf fick i veckan många klappar på sitt vackra huvud av främst manliga journalister för sitt kvinnofienliga förslag. Senast att bli klappad på huvudet -- främst av kvinnliga journalister med vämstersympatier - var Jimmie Åkesson med sitt tydligt kommunistiska förslag om obligatorisk förskola från 3 år. Men bara för barn till föräldrar som är födda i andra lände. Han har därmed sagt det som kommunisterna alltid har velat, men numera är rädda för att säga öppet.. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0