Ska EU betala Putin för att släppa in ryssar i Ryssland?

 
För några dagar sedan presenterade den svenska ex-kommunisten Ylva Johansson, som påpassligt bytte parti till S före folkomröstningen om EU, och numera är EU-kommissionär, sitt länge emotsedda förslag till ny flyktingpolitik för EU.Hade hon inte bytt parti i tid, medan V fortfarande hette  vp Kommunisterna. hade hon inte varit EU-kommiddionät idag. V har inga EU-kommissionärer.
 
Att de kommunistiska takterna fortfarande sitter i,visar sig genom att hon vill ha en tvingande omfördelningsmekanism, som ska vara frivillig, för omfördelning av fyktingar från Sydeuropa till Öst- och Nordeuropa.Frivilligt tvång är som bekant en kommunistisk specialitet, som i värsta fall bara Sverige komer att ställa upp på. Ungern, Tjeckien och Polen, som befarar en ny flyktinginvasion från Ukraina och Vitryssland (Belarus) kommer inte att göra det, vad avser att ta emot flyktingar. Men de har säkert inget mot att skicka vidare flyktingar, som kommit österifran, till Sverige
 
Detta är givetvis vad mordbrännarna, som brände ner Moria-lägret på den grekiska ön Lesbos någon vecka innan Ylva Johanssons snilleblixtar offentliggjordes. De hoppades få komma till det grekiska fastlandet som ett första steg. varifrån de kunnat ta sig illegalt norrut genom Europa .Det är svårare att gå under jorden på en ö.
 
Ylva Johansson föreslår att Dublin-förordningen, som säger att flyktingar, som kommer in i EU, ska söka asyl i första EU-land, som de kommer till. Har de inte gjort det, ska de skickas tillbaka till det landet. Men det finns en mindre känd undantagsbestämmelse i Dublin-förordningen, som säger att om nyanlända flyktingar har familjemedlemmar (föräldrar eller barn) i ett annat EU-land, ska de i stället skickas dit. Ylva Johansson vill utvidga detta till att gälla "anknytning".
 
Så här är det nu: Kommer en, kommer hela familjen.
Så här kommer det bli med Ylva Johanssons förslag: Kommer en, kommer hela klanen.
 
Ylva Johansson, som innan hon blev EU-kommissionär var arbetsmarknadsminister med ansvar för integratioenen av nyanända i Sverige borde veta hur lätt det ä'r att integrera hela klaner. Hon borde också har lärt sig en del om tvingande omfördelningsmekanismer, hur överbefolkade utanförskapsområden blir ännu mer överbefolkade - vilket har varit en kraftigt bidragande orsak till klanbrottslighetens uppång i Sverige.
 
Ylva Johansson skräder inte orden om asylsökande, som saknar asylskäl. De ska skickas tillbaga inom tre månader. lovar hon. I det syftet  ska "återvändandeavtal", skrivas med hemländerna, som ska få betalt för återvändarnas återetablering i hemländerna. Vi kan alltså vänta busslaster med turister från Murmansk-omådet i Ryssland, vilka söker asyl i Luleå. Efter tre månaders av svenska staten betald semester ska alltså Putin få betalt för att låta dem komma hem till Ryssland igen. Ty det har har blivit lovad.
 
Ylva Johansson verkar inte ens känna till att alla länder, enligt FN-deklaratiomen om mänskliga rättighteter, är skyldiga att släppa in egna medborgare, som återvänder från utlandet. Vi måste slå vakt om Dublin-fördningen, men:
 
1. Dublin-fördningen måste förtydligas och kompletteras med att flyktingar ska söka asyl i första land de kommer till, även om det är ett land utanför EU. 
a,. Detta land ska erbjuda flyktingar skydd mot regn och kyla, mat och vatten, sjukvård och medicin samt upprätthålla brandskydd. ordning och säkerhet i flyktinglägren.
b. Om detta överstiger landets ekonomiska eller praktiska resurser, ska detta ansvar tas över av UNHCR.
c) Om ordnings och säkerhet samt möjlighet till arbete och försörjning för värdlandets egen befolkning äventyras av alltför många flyktingar ska vidarebosättning erbjudas till andra länder genom bilaterala avtal med dessa länder..
d.FN ska ha befogenhet att inrätta flyktingläger på det lands territorium, som flyktingar kommer ifrån. Dessa läger ska stå under FN:s beskydd och försvaras av tungt beväpnad FN-trupp. Landets egen militär och polis ska inte ha tillträde till dessa läger.
 
2. Någon ekonomisk kompensation ska inte ges till länder som låter egna medborgare återvända. .Asylsökande,som fått avslag, har rätt att åka vart de vill i världen, men denna rätt kan rent praktiskt begränsas av att inget tredje-land vill ta emot dem. Och i så fall återstår bara möjligheten att återvända till sitt eget land - frivillt eller med tvång.
a, ekonomiskt bistånd ska däremot ges till länder, som folk flyr från av ekonmiska skäl, om landet inte har egna resurer för att skapa goda levnadsförhållanden för sin egen befolkning..
 
3. Eventuella återvandringsbidrag ska ges till återvandrarna personligen för att öka deras motivation för att återvända frivilligt och / eller underlätta deras återetablelreing i hemlandet.  Inga länder ska "mutas" till att ta emot egna medborgare, eftersom de är skyldiga att göra detta. Tvärtom bör länder som vägrar straffas med indraget bistånd..
 
4. Alla EU-länder bör ha en gemensam asyllagstigtning, alltså gemensamma regler för vad som krävs för att få asyl. Dublin-fördningen reglerar bara i vilket land en asylutredning ska göras. En gemensam asyllagstiftning skulle ge följande fördelar:
a. Chansen att få asyl skulle inte vara större i något EU-land än i andra EU-länder
b. EU-länderna skulle kunna låna asylhandläggare av varandra.
 

Så hjälpte Folkhälsomyndigheten den kriminella gängen ta kontroll

För några decennier sedan mördade en ung anställd på ett äldreboende i Skåne de gamla med något slags rengöringsmedel. Hans förklaring var att han tyckte synd om dem, och ville - oombedd - hjälpa dem att avsluta ovärdiga liv .Tio år senare upprepades samma sak i Tyskland. Samma tillvägagångssätt. Samma förklaring .Samma orsak till att massmorden upptäcktes. Det hade dött anmärkningsvärt många under en kort tid. Jag vet inte vilket straff de båda unga gärningsmännen fick' Eller som de fic straffen utbytta mot någon form av vård.
 
För den som gör något sådant kan väl inte vara "riktigt riktig" - i varje fall inte om gärningsmännen tillhör den lägre personalen? Helt nyligen har ett litet gäng äldre herrar med akademiska utbildningar och läkarexamen och anställda på en statlig myndighet i Sverige genomfört ett vansinnigt experiment med "flockimmunitet" (vilket de själva förnekar att det rör sig om) över 5.000 personer (de flesta äldre) livet.
 
För inte så många decennier sedan måste man gå till postkontoret för att få ut sin lön och eventuella bidrag. Sedan kom personkontona och bankgirot, men man måste ändå fylla i betalorder på papper för att flytta pengar. Nu räcker det med ett bank-ID. Det totala antalet döda är, enligt myndighetens egna siffror över 5.800..Men så många hade inte kunnat räddas, att döma av dödstalen i Norge och Finland.
 
Åklagare har inte ens startat en förundersökning av det sannolikt med likgiltighetsuppsåt (dolus eentualis) begångna massmordet. Däremot har åklagare startat utredning mot två forskare vid Uppsaa universitet för att ha tagit blodprov från drygt 40 personer utan etisk prövning av vad som antas vara ett forskningsprojekt. Detta har sina poänger.
 
Detta har sina poänger. För att det ska vara forskning måste syftet enligt lagen om etisk prövning vara att vinna ny kunskap. Och vilken skulle denna nya kunskap vara, om inte för att visa att pandemin inte är en variant av vanlig influensa, som de tre herrarna på Folkhålsomyndigheten har utgått från, när de iscensatt sitt dödllga experiment.
 
Detta tyder antingen på mycket grov oskicklighet från Tegnell & Co eller på någon form av uppsåt, d.v.s dolus eventualis. Folkhålsomyndigheten har nu anlitat åklagare för att misskreditera en av sina mest kompetenta kritiker. Fört att dölja egen brottslighet?
 
- -
 
Det är möjligt allt leva både inkognito och papperslöst i dubbel bemärkelse i det nutida Sverige. Permanenta uppehållstillstånd har delats ut till personer, som vägrat avslöja sin rätta identitet, resväg och varifrån de kommit. Pass stjäls, förfalskas eller anmäls borttappade. fastän de har sålts. Den föreslagna nya folk- och bostadsräkningen blir ingen lätt uppgift.
 
Under senare år har brotten mot åldringar ökat lavinartat, som trots sin utsatthet är den minst sekretess-skyddade gruppen i det svenska samhället. Detta p.g.a. den världsunika svenska offentlighetsprincipen. FHM, som själva bör kallas kriminellt gäng med tanke på alla döda, har hjälpt den mer traditionella brottsligheten och gängen genom att inte stänga ner ens under de två första veckorna, då alla som vistats utomhus, exempelvis på väg till sina svartjobb, hade varit tvungna att avslöja identitet och ärende. Vilka har FHM skyddat med sin ultraliberala linje? Inte de äldre
 
. Tegnell har synnerligen aktivt försvarat den svenska "öppenheten" med att det bara är diktaturer, som skyddar sin befolkning genom lock down (nedstängning) och att detta vore omöjligt i ett demokratiskt land som Sverige .Han har haft god hjälp av doa-kören inom media (de som bara har ställt artigt underdåninga frågor på presskonferenserna), som har pekat på halvdemokratier som Ungern, vzrs regering har beskyllts för att ha dolda bi-avsikter med sina nedstängningar.
 
Frågan är alltså vilka Folkhälsomyndigheten ocj regeringen har skyddat med sin ovilja att begränsa den oinskränkta rörelsefriheten för hederliga och ohederliga, för dem som har rätt att vistas i Sverige och dem som inte har det.

Ville amatören Tegnell ha många smittade, men inte fler döda än att dödsfallen kan bortförklaras?

– Vill de ha en smittspridning? Den frågan ställde Anders Vahlne, pensionerad professor i klinisk virologi i Expressen den 3 september. Den av Sveriges Television upphaussade statsepidemiologen Anders Tegnelll har hela tiden avfärdat sina kritiker inom forskarkåren som "amatörer". Om detta är sant bör regerigen omgående stänga alla svenska universtitet och avskeda alla professorer. I stället gömmer sig regeringen bakom den verklige amatören, Anders Tegnell. Av hans CV framgår inte att han haft ett enda läkarjobb efter erhållen läkarlegitimation. I stället har han satsat på en karriär som byråkrat.
 
Jag vill nu rikta en direkt uppmaning till den fegaste ynkryggen av alla fega ynkryggar, statsminister Stefan Löfvén: Antingen avskedar du alla professorer inom läkarvetenskapen som oduglingar eller också ber du dem om ursäkt för hur du har visat förakt för deras kunskap och erfarenhet av arbete med verkliga patienter, som inte bara är siffror i någon statistik. Jag kan försäkra mina läsare att jag inte är det minsta imponerad av fina akademiska titlar, om det så är en professors-titel.  Men jag ser till den kunskap, som finns bakom titeln. Jag anser mig ha tillräckliga grundkunskaper i de ämnen som jag diskuterar, i detta fall smittskydd, för att kunna skilja mellan äkta och falska auktoriteter, med eller utan akademiska titlar.
 
Kalla mig gärna amatör, men en riktig amatör är jag dock inte eftersom  jag har lärt mig smittskydd, och hur smittsamma sjukdomar smittar, som del i en yrkesutbildning. Visserligen bland djur, men det handlar ju nu om en djursjukdom, som har hoppat över till arten människa och utlöst en pandemi hos sin nya värdorganism. Sådant har hänt tidigare. Det finns många olika smittvägar. Så länge vi saknade fullständig kunskap om just denna smitta, borde det svenska samhället ha stängts ner, i synnerhet med hänsyn till den enorma bristen på skyddsutrustning. De restriktioner, som när mer kunskap om smittvägarna hade strömmat in. hade visat sig överflödiga, hade då kunnat upphävas. I så fall hade vi haft en fullständig lock down under högst en månad.
 
Tegnell har gjort precis tvärtom. Han började  med att släppa loss smittan. Först nu pratar han om en total  lock down fastän det nu handlar om eventuella nya kluster-utbrott lokalt. Som statsepidemiolog var det hans skyldighet att skydda befolkningen mot smitta. I stället har han medvetet släppt loss smitta i ett vansinnigt experiment med flockimmunitet - något som emellanåt förekommer bland små djurpopulationer på isolerade öar.
 
Eller i ensligt belägna ladugårdar, vars djurbesättningar inte kommer i kontakt med andra djur, eftersom inte bara djuren utan även djurskötarna är satta i karantän.. Jag har talat med bönder, som inte fick gå i skolan under ett halvår - för att de inte skulle träffa andra bondbarn, eftersom gården som de bodde på var satt i karantän. Om experiment med flockimmunitet inom en människo-population på över tio miljoner inte är mord, vad är det då? Vet ni vad man gjorde med smittade djur, som inte återhämtade sig? De avlivades och grävdes ner på gårdarna där de hade levt.
 
Jag har tidigare skrivit att Tegnell bör åtalas åtminstone för brottet framkallande av fara för annan. Han har förstått att människor skulle dö av den strategi som han valt. Han har babblat om att många döda initialt skulle komma att uppvägas av färre döda, efter erhållen immunitet hos svenska folket. Han har alltså med berått mod - och med regeringens giilande - valt att förkorta andra människors liv. Med några månader. Kanske med några år. Kanske i vissa fall med flera år .Ursäkten var att de  ändå skulle komma att dö, förr eller senare.
 
Ett vårdbiträde utan fast anställning har åtalats för brottet framkallande av fara för annan för att hon gått till jobbet på ett äldreboende, trots att hon testats positivt för covid 19.;Modig åklagare som ger sig på den som står längst ner .Ska hon försvara sig med att hon blivit förd bakom ljuset om riskerna genom Tegnells bagatellisering av risken för smittspridning. Exempelvs har han i det längsta förnekat aslymtomatisk smittspridning. Hur många vet för resten vad som menas med det ordet?
 
Vahlne är en av de 23 forskare som i debattartiklar har kritiserat Folkhälsomyndighetens stragegii Under juli månad skrev de en debattartikel. där de tycket att det är märkligt att FHM har förnekat att målet var flockimmunitet samtidigt som man presenterat glädjekalkyler över immuniteten hos befolkningen. I början av den här månadens (september) skrev FHM ner dödstalen för region Kåne med motivering att regionen tagit med dödsfall, som inträffat mer än 30 dagar efter det att smittan konstaterats.  Vilket övriga svenska regioner inte har gjort, enligt FHM.
 
Borde i så fall inte dödstalen har skrivits upp för övriga svenska regioner i stället för att skrivas ner för  region Skåne - som kanske år den enda region, som har gjort rätt? Men det hade kanske inte varit bra för regeringens utrikespolitik, som går ut på att andra länder ska tvingas både att öppna sina gränser för svenska besökare och själva börja tillämpa den svenska strategin?
 
Vet ni vad jag tror? Nej, jag tror inte att ens Tegnell själv har trott att hela svenska folket skulle utveckla flockimmunitet. Så okunnig kan han ändå inte ha varit. Men det var kanske intressant att studera hur långt på den vägen. man skulle komma. Pratet om en möjlig flockimmunitet har varit avsett för regeringen, för att regeringen skulle tycka att det var okej att medvetet förkorta andra människors liv .Regeringen har skrutit med att Sverige inte har drabbats lika hårt ekonomiskt som andra länder.
 
De skulle ju ändå dö ....
 
 

RSS 2.0