Avsiktligt missa målet.

Jag håller förvisso med Göran Hägglund, kd, om att man måste kunna kritisera invandringspolitiken utan att mötas av attityden "Det får man inte tala om". Salongsnassarna i SD ska inte ha monopol på den debatten. Avsiktligt missar de målet. SD har inte rätt. Det skulle framgå om fler vågade kritisera invandringspolitiken. I så fall skulle nyanserna framträda. Det skulle framgå att SD inte talar för en majoritet av sina egna väljare; inte ens för alla sina medlemmar. SD-ledningens i grunden rasistiska retorik är ett exempel på triangulering. Man låtsas hålla med någon annan, låtsas föra dennes talan, men spetsar till, överdriver, blandar ihop, förvränger, låtsas säga sanningen. Sådant som många haft på känn, men inte riktigt vetat hur det förhåller sig med.
 
Ett typiskt exemel är brottsligheten bland invandrare. Den blandar man ihop med de brott, som begås av internationella ligor, personer som aldirg har haft för avsikt att bosätta sig i Sverige, som utnyttjar EU:s öppna gränser.
 
Varför ska alla flyktinginvandrare göras till svenskar? Räcker det inte att de följer svenska lagar och regler medan de är här? Varför får inte flyktingbarna undervisning på sitt eget språk, av sina egna lärare?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0