Solen

Solen skyms just nu bakom huset i sydväst, men lyser upp hela himlen och varma , ljusa solstrålar leter sig ända hit. Framåt midsommar kommer solen att synas ända fram till 21-tiden och då blir det stekhett här inne. Det var mulet i går, men klart idag. Det är en så fantastisk känsla efter att ha levt i mörker under två och en halv månad, att solljuset har kommit tillbaka. Samtidigt som dagarna blir kortare och kortare för alla andra. 
 
Bara tre bloggläsare idag. Och det visar ju hur less folk är på me too-kampanjerna och de falska anklagelserna mot kända och okända, medan de verkliga förövarna går fria. 
 
Har förre vänsterpartiledaren Lars Ohly erkänt att han har sextrakasserat än kvinnlig partimedlem, eller har han bara erkänt att han är den utpekade vänsterprofilen?
 
Synd att inte Fredrik Reinfeldt är kvar som statsminister. Han hade nog insprirerats av Dagens Nyheters, Aftonbladets och Sveriges Televisions framgågar i domstolsbranschen och avreglerat och privatiserat hela branschen, så att vi fått privata domstolar foch fri konkurrens mellan ör alla typer av mål.
 
Kom tilll oss och bli dömd. Vi dömer till sköna fängelsestraff med spa och sex-service på rummet-. (Vi har slopat benämningen "cell") Är du ovän med någon? Honom dömer vi till skamstraff, om du betalar bra. Vi samarbetar med de ledande medieföretagen för verkställighet av straffen. (Annons från Domstolsaktiebolaget Skampålen)
 
Upplysningsvis meddelas att jag inte har blivit utsläppt från något fängelse. Men byggnadsställningara,  som tvingat mig leva bakom fördragna gardiner för att slippa insyn, försvann i fredags. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0