Teori och praktik.

  Socialminister som satt redkord i antal aborter..

  Vet inte vad han gör?

I drygt två dygn har inlägget om aborterna legat ute på nätet. Ingen kristdemokrat har kommenterat, Aborttalen har satt nya rekord sedan vi fick en alliansregering med Göran Hägglund som socialminister. Hägglund har satsat hela sin politiska prestige på att utländska kvinnor, utan minsta anknytning till Sverige, ska få abort i Sverige. Han har tagit kamp mot kritiska medlemmar i sitt eget parti. Han har trakasserat kyrkoledare. Han har försökt avleda kritiken genom att lova "graviditetsförebyggande" åtgärder. Han har alltså fokuserat på graviditeterna och inte på aborterna. Nu försöker han avleda uppmärksamheten från sveket mot barnfamiljerna och de enstamstående mödrarna till en låtsaskamp mot homoäktenskapen.

Ingen förväntar sig att Lars Ohly ska lyfta ett finger för att minska aborterna. Det kommer han inte att göra. I stället kommer han att driva valrörelse på temat att försvara kvinnans rätt att bestämma över sin egen kropp. Det är inte för de ofödda barnens skull som han har presenterat en ekonomisk politik, som skulle ge fattiga barnfamiljer och ensamma kvinnor råd att behålla sina barn.

Uppskattningsvis skulle ett par tusen av de totalt 37 000 ofödda barn som nu aborteras, få en chans att födas, om vi byter ut Hägglund mot Ohly. Det tror jag inte ens att Ohly själv har tänkt på!

Kristdemokraterna borde skämmas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0