Borg avslutade "perversa veckan"

Någonting annat får man inte säga. Och det är ju särskilt oanständigt för att det hände på en privat fest i skärgården, och inte i centrala Stockholm inför tusentals åskådare.... Var det en markering mot den samtidigt pågående pride-veckan? Det kunde han i så fall ha sagt. Nej, det finns inga ursäkter. Ingenting som kan försvaras. 
Men från det ena till det andra:
 
Vem ska betala, när karlarna kommer med sina konstgjorda vaginor och bröstimplantat och vill bli omopererade till män igen? Vem betalade första gången? 
 
Hyckleriet slår alla rekord, när "experter" slår ifrån sig med att antalet patienter, som vill bli omopererade till ett annat kön, än det som de är födda med, har ökat från en om året till 200 om året. Därtill kommer förstås alla som lider av den nya diagnosen "könsdysfori", men tar sitt förnuft till fånga innan de begär "könskorrigering". 
 
För bara några år sedan var budskapet under prideveckan att "Gud älskar dig som du är". Nu är budskapet att man ska hata den man är och försöka bli någon annan. 
 
Förre finansministern Anders Borg har dock utan några som helst skamkänskor (såvitt man vet) visat vilket kön han har. Utan att först vara omopererad till kvinna. Ett sådant beteende är naturligtvis perverst. 
 
Är inte allt detta, och i synnerhet den epidemiska ökningen av diagnosen könsdysfori, en följd av genuspedagogiken, indoktrineringen redan på dagis av de små barnen på dagis att de kan vara födda i fel kön, om de inte följer med traditionella könsrollerna, som för övrigt motarbetas? 
 
Förförelse av barn. Men det får inte sägas. 

RSS 2.0