Även katolikerna i Sverige är livsfientliga

"I Sverige begås fler aborter än i något annat västland. Botemedlet är, enligt förslag av regeringens utredare Anders Milton, mer information, kondomer och piller - nu till alla elever över femton år. Inte ett ord om livsstil annat än att alla bör ges styrka och kunskap att säga ja när man vill och nej när man inte vill. - - - I USA verkar tre statligt subventionerade rörelser med inriktning på sexuell avhållsamhet före äktenskapet"

Så skrev katoliken Lillemor Hallin i Världen idag för en tid sedan. Avhållsamhet före äktenskapet låter väl bra? Om det tillämpades konsekvent i ett land som Sverige, skulle svenska folket dö ut inom några få generationer. Hälften av alla svenskar som bor ihop, är ogifta. Jag har ingen uppgift på hur många barn som föds utom äktenskapet, men de torde vara många. Speciellt hos den infödda befolkningen. Äktenskapsfrekvensen är säkert högre bland invandrarna. Lillemor Hallins recept mot den svenska omoralen är alltså att hälften av de infödda svenskarna inte ska födas. 

Hon lyckas ju faktiskt inte klämma ur sig uppmaningen: Gift er!

Även katolikerna bekämpar graviditeterna i stället för aborterna. Men hur ska man få stopp på graviditeterna utan att ha abort som ett medel i vapenarsenalen? Även den katolska livsfientligheten leder till fler aborter! Det är minsann inte bara Svenska kyrkan som styrs av politiker. Kristdemokraterna vill ha ett abortregister med kvinnornas personnummer för att underlätta "det förebyggande arbetet". Det graviditetsförebyggande arbetet. Fler "hormonella" preventivmedel! I regeringsställning uppför sig kd som om de vore köpta av läkemedelsindustrin. Och så uppför sig de svenska katolikerna också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0