Papperslös i Pakistan

Nyheterna har just rapporterat att ytterligare en flykting från tristessen i Sverige sitter fängslad i Pakistan för illegal invandring i landet, i väntan på avvisning till Sverige. Advokat Althin, riksdagsman för kd, bör ta den pakistanska regeringen i örat. Så här illa behandlar man inte svenskar. Och kd, som vill ha gratis sjukvård, för gömda flyktingar i Sverige, måste naturligtvis kräva samma rätt för de svenska flyktingarna i Pakistan. I stället för att avvisas till det hemska Sverige. Här blir man ju apatisk av att inget kunna göra. Och de kan ju bli sårade i kriget, som de antagligen är på väg till.

Denna kravlista är ett absolut minimum av mänskliga rättigheter för svenska medborgare:

1. Rätt att resa in i vilket land man vill utan visum.

2. Rätt att stanna i landet så länge man vill.

3. Rätt att delta i väpnade aktioner mot landets regering, samt polisstationer och militärförläggningar. .

4. Rätt att åtnjuta alla rättigheter som tillkommer landets egna medborgare. Om landets egna medborgare inte har tillgång till fri sjukvård, ska svenskar ha det i alla fall.

5. Om en svensk, som deltar i väpnade aktioner i andra länder utan att bära föreskrivna militära uniformspersedelar, blir tillfångatagen ska han skickas tillbaka till Sverige, med rätt att omedelbart återvända som turist utan föreskriven visering. Detta är det enda fallet, då en svensk får utvisas från något annat land.

6. Rätt att anlita advokat Peter Althin i alla konflikter med landets myndigheter. Landets egna advokater kan man ju inte lita på. De har ju i varje fall inget att säga till om vad gäller den svenska utrikespolitiken.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0