Muslimska kvinnor söker kristna män för evt äktenskap?

Denna blogg är reklamfinansierad. Man kan köpa bort reklamen för en mindre kostnad.

Men om jag hade gjort det hade kanske bloggens läsare inte haft en aning om landstingens kondomkampanj och hur 13-åringar uppmanas att prova på alla möjliga sexuella varianter. Och jag hade kanske inte fått inspriation att skriva om den s.k. befolkningsexplositionen och naturliga preventivmetoder. De fungerar lika bra som artificiella preventivmedek, men har inte deras biverkningar. Men de naturliga metoderna kräver dock att man är ganska intim med varandra. Och det fungerar kanske bäst om man inte byter partner så ofta.

Så det är nog som påven säger! Må så vara att han, gubbstrutten, knappast har någon personlig erfarenhet av vad han talar om. Men katoliker springer ju och biktar sig stup i kvarten, så nog vet r katolska präster  hur det går till i praktiken med sexualiteten!.

Om det är något som riskerar att utså splittring mellan invandrare och svenskar - och rent förakt mot kristna från muslimers sida - så är det denna förförelse av ungdom, som landstingen ligger bakom och få kristna ledare vågar säga något om. Och denna tystnad är faktiskt värd förakt. Borde man inte bli mer upprörd över denna vuxenvärldsens förförelse av ungdomar (under 15 år dessutom) än vad fullvuxna män och kvinnor gör? Om man nu ska gradera synder.

I muslimska föräldrars ögon är det inte sekulariserad politiker utan kristna som förleder deras minderåriga barn till sexuella synder. Kan man då gifta sig med en muslimsk kvinna? Eller ska det råda fullständig segregation på äktenskapsfronten?

Denna blogg är reklamfinansierad, skrev jag. Föregående inlägg förklarade varför det är fel att skymfa en annan religions profet. Och det är väl klart som korvspad att den som är gift med en muslimsk kvinna inte får skymfa hennes älskade profet! Kan en kristen man verkligen behandla sin muslimska fru så illa? Och tror någon verkligen att hon kommer att konvertera till kristendomen, om hon kränks av sin kristna man? Resultat blir sannolikt att hon slutar som en förgrämd muslims kvinna, som är utstött ur två gemenskaper. Den kristna och den muslimska. Att hon börjar hata sitt nuvarande hemland - Sverige. Och att hennes släktinar föraktfullt fräser: "Sa vi inte till dig din lilla hora, att kristna män inte är att lita på?"

Det är för sitt bidrag till denna jugoslavisering av Sverige, folkgrupp mot folkgrupp, som den s.k. konstnären Lars Vilks hyllas av liberala ledarskribenter i den svenska landsortspressen. Samma ledarskribenter som i andra sammanhang stormskäller på Sverigedemokraterna. Är de bättre själva?

Men det ligger ju i tiden att dra förakt över den kristna religionen, med alla upptänkliga medel. Även till priset att det blir i Sverige som i f.d. Jugoslavien under 1990-talet. Hur liberalt är det?

Reklamfinansieringen av denna blogg fungerar så att sökmotorer söker upp ord och uttryck i mina inlägg, och matschar annsonser till vad man finner. Under flera dagar har det nu legat en annons för en muslims äktenskapsförmedling, med bilder på unga, vackra muslimska kvinnor. Tänk er det! Äktenskapsannonser för muslimska kvinnor på en kristen blogg!

Det är stort tycker jag. Muslimska kvinnor söker kristna män! Om det nu var så det var tänkt. Men låt oss då visa att en kristen man kan vara ett bra parti för en muslimsk kvinna. Själv skulle jag gärna gifta mig med någon av dessa europeiska skönheter med orientaliskt ursprung, vars porträtt finns i annonsen Om det inte vore så att jag redan fattat tycke för en kristen kvinna i min egen ålder. Men det hade inte spelat någon roll om hon hade varit muslim. För så renlärigt kristen som denna blogg är hon inte! Och ibland kallar hon sig "häxa" när hon skriver. Alltid retar det någon - dock inte mig! Kärleken fäster inte avseende vid sådant.

Så visst borde det vara möjligt för en kristen man att ingå äktenskap med en muslimsk kvinna. Återstår förstås problemet att övertyga hennes släktingar om att kristna män inte föraktar muslimska kvinnor för deras tro! Och det har Lars Vilks och hans koppel av skällande hundar i de liberal tidningarna verkligen lyckats utså tvivel om!

Kommentarer
Postat av: tant lila

Är det något vi behöver diskutera om renlärigheten?

2010-03-19 @ 02:34:20
URL: http://www.metrobloggen.se/lilatankar
Postat av: Trollkarlen från Oz



Nåja, Lars Vilks nöjer sig nog inte med att håna profeten Mohammed -Prisat vare hans namn! Även den muslimske profeten Jesus -Prisat vare hans namn! - har i bild framställts som pedofil av denne publicitetssökande särling, Kanske kan det ge ett litet klirr i kassan hos honom?? Intressant att den senare provokationen inte väckt vare sig muslimsk eller kristen upprördhet. Är kristna så vana vid att få det heliga släpat i smutsen att man inte längre orkar bry sig? Orkar muslimer inte bli kränkta av att islams näst störste profet, den som vid tidens slut, tillsammans med sina tolv apostlar, skall återkomma f a ställa varje människa till svars f sina handlingar?

2010-03-21 @ 13:55:41
Postat av: Lars Flemström

Är du själv muslim? I så fall, trevligt att även muslimer har hittat till min blogg. Ja, det har tydligen gått så lång så att även många muslimer har resignerat, vilket kristna gjort för länge sedan. Första gången jag fick upp ögonen för att Jesus faktiskt är en profet enligt islam, var när Jesus avbildades som en syndare. De första som protesterade var en grupp orientaliskt kristna, d.v.s kristna invandrare från ett land med muslimsk majoritet. Den andra gruppen som protesterade var Sveriges muslimer. Den inhemska kristenheten teg.



Vilks bilder uttrycker ingen kritik mot en enda av Koranens suror, och ingen kritik mot en enda hadith. Utan är enbart skymf. Att protestera mot detta är inte en protest mot någon yttrandefrihet. Den som vill kritisera islam, borde kosta på sig besvärat att precisera vad i islam, som han tycker är fel!



Det är väldigt bra att det påpekas att Jesus faktiskt är en profet enligt islam. Kanske är jag för okunnig i islam för att ha helt rätt, men jag fick en gång frågan "Var finns islams motsvarighet till det kristna kärleksbudet - jag hittar inget?" Jag svarade: "I Bibeln".

2010-03-21 @ 19:25:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0