Lägg ner Sveriges Tjuv-TV!

Folkresningen i Egypten har utlöst skrämselhicka hos svenska journalister. Tidningar, radio och TV var kontrollerade av Mubarak-regimen in i det sista, och spelade ingen roll alls i resningen. Myten att de gamla massmedierna är en förutsättning för demokratin är krossad.

Hörde just att bidragstagarna i Sveriges Radio o. TV planerar en ny jättestöld från svenska foket med hjälp av Skattehöjarpartiet moderaterna. I valet mellan arbetslinjen och bidragslinjen väljer alltså M att subventionera Sveriges Radio
och TV till 100 % genom en ny skatt. 

Det är förstås bara ett förslag, som jag inte har sett. Bakgrunden torde vara att de s.k. sociala medierna på nätet håller på att göra journalister överflödiga. Folk läser nyheter på nätet. Man tror att det kommer att bli svårare att få in TV-avgiften, som därför ska göras om till en skatt.

Men bäste Reinfeldt, arbetslösa SVT-journalister kan väl sysselsättas i fas 3? För du är väl inte rädd för att de ska hämnas genom att göra negativa reportage om M?

Typograferna, som plockade ihop tidningssidor med blytyper, behövs ju inte längre. Sedan journalisterna själva börjat skriva in på sina datorer. Nu håller även journalisterna på att bli överflödiga.

Det är givetvis så 30 timmars arbetsveckan ska genomföras. Jobb som inte behövs avskaffas.

Hur många skattesubventionerade kakelugnsmakare har vi i Moderat-Sverige? Ingen så vitt jag vet.

Lägg ner Sveriges Tjuv-TV!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0