Naturlig födelsekontroll, demografisk transition, med mera

Detta är ständigt aktuella ämnen. Jag skrev flera inlägg om dessa ämnen i juli 2009. Fenomenet demokrafisk transition beskrivs i ett inlägg som jag skrev 2009-07-14. Klicka på juli 2009 under rubriken Arkiv i spalten till höger, eller på Sexualitet och fortplantning under rubriken Kategorier i spalten till höger, så får du fram alla inläggen. Eller klicka på nedanstående länkar:

http://larsflemstroms.blogg.se/2009/july/fodelsekontroll-och-demografi.html

http://larsflemstroms.blogg.se/2009/july/naturlig-familjeplanering.html

http://larsflemstroms.blogg.se/2009/july/sa-raknar-du-ut-nar-hon-far-agglossning.html 

http://sv.wikipedia.org/wiki/Demografisk_transition

Kvinnors menstruationscykler överensstämmer i stort sett med nötkreaturens brunstcykler, varför kvinnliga boskapsskötare i mycket lätt kan tillgodogöra sig principerna för naturlig födelsekontroll (NFP), även om de så är analfabeter. I stället för att tillvarata kvinnors kompetens, som delvis bygger på iakttaglser av den egna kroppen, och lära ut den till deras män, idiotförklaras de av högindustrisamhällets preventivmedelsfantaster, med följd att situationen förvärras. Vad ulandsbefolkningarna behöver är ett modernt pensionssystem, och inte kondomer! I många länder är barnalstringen det enda "pensionssystemet".

Den enda "försäkringen" mot hög barnadödlighet i de länderna är att skaffa ännu fler barn - och mot det hjälper inga aborter. Det är lika dumt som att "abortera" våra egna pensionsfonder! För femtio år sedan etiketterades social välfärd och inkomsttrygghet som "vänsterpolitik". Nu har öfre medelklassens sexliberalism blivit "vänster" - och kemisk manipulation av kvinnokroppen kallas "feminism".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0