Glada människor

TV4 visade ikväll ett reportage med glada människor i en liten stad nära Tikrit i Irak. Staden hade just befriats från IS av den reguljära irakiska armén. Reportern frågade vad som hade hänt med terroristerna och ett litet barn svarade "De är döda". Ja, då får vi sannerligen hoppas att inga svensktillverkade vapen kom till användning vid befrielsen av staden.
 
Om detta sades inte ett ord i SVT:s nyhetssändningar, som i stället sände intervjer med indignerade svenska politiker, som sa att Sverige minsann inte viker från kampen för mänskliga rättigheter. Tydligt bevis på Mp-censuren i svenska public service-kanaler. Över hälften av SVT-journalisterna är Mp-sympatisörer. Nu gäller det att framställa Saudiarabien som de värsta skurkstaten i världen. Vad som pågår alldeles utanför detta lands gränser förtigs.
 
Miljöpartiet har ända sedan partiet grundades hållit terrorister och diktatorer i Mellanöstern om ryggen. Om de inte har haft alltför starka band till USA. Låt mig påminna om Per Gahrtons resor till Irak under Saddam Husseins diktatur. Han påstod sig agera levande sköld i Bagdad för att hindra amerikanska bombningar. Varför åker han inte till Nigeria och agerar levande sköld när Boko Haram anfaller städer i nordöstra delen av landet?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0