Svenska vapen till Saudiarabien

Även människor som lever i en diktatur borde ha rätt att skyddas av sin egen stat mot terrorrölser, som vill ersätta den befintliga diktaturen med en ännu värre. Det håller inte Miljöpartiet med om. Enligt vanligtvis säkra  källlor smids nya vapen till den saudiska diktaturen i Kolmårdens djurpark. På bilden ses den fruktade kamelkorpsen under första världskriget formera sig till anfall mot en engelsk postering.
 
 
Så ska Saudiarabien försvsra sig mot IS och al Qaida, om svenska "fredsvänner" får bestämma. Det är oklart om IS och al Qaida egentligen är två olika rörelser. Men just nu håller de på att lägga under sig Jemen, som är ett grannkand till Saudiarabien på sydvästra delen av den arabiska halvön. Gränsen är extremt svårbevakad. Enligt en blogg, som drivs av en svensk f.d. underrättelseofficer består den svenska vapenexporten, som nu ska stoppas, av avancerad  elektornisk utrustning för gränsövervakning.
 
Råder något tvivel om att extremisterna i "Svenska Freds" och MP vill prisge Saudiarabiens 30 miljoner invånare till IS och al Qiada?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0