Sverige har blivit religiöst - Sankt Pelagius tog hem spelet om saudivapen

 
Om  jag har rent samvete, men inte hjälper någon annan, så hjälper jag bara mig själv. Kanske på bekostnad av den som inte fick någon hjälp. För den kyrkohistoriskt bevandrade finns det ett ord för detta: pelagianism. Betyder ungefär att den egna frälsningen går före allt annat.
Detta är svensk utrikespolitik i ett nötskal. Svenskarna ska framstå som så goda, så goda. För Miljöpartiet handlade det om att slippa ta ansvar för någonting. Speciellt för terrorismens offer utanför Europa. För de svenska bästvetarna har irakiska poliser inget människovärde. Terroristraider mot polissatationer i Bagadad med tiotals döda poliser applåderas i Sverige som en seger för de mänskliga rättigheterna.
 
För visst förekommer det att poliser, som är orientaler, själva spöar upp unga ligister i stället för att ställa dem inför en domstol, som dömer dem undomsvård? För att inte tala om hur många bekännelser, som tvingas fram med tortyr. Det är otäckt, så låt oss tvätta våra händer, och blunda för den brottslighet som dessa poliser bekämpar med sina egna liv som insats. Måtte inte poliserna vara utrustade med svenska vapen. För våra svenska samvetes skull, är det bättre att det går åt lite fler irakiska poliser än att de framgångsrikt kan bekämpa terrorism och annan grov brottslighet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0