Sverige 2017: Skolbarn tillåts ha dödliga vapen under lektionstid

Och hur avtrubbade tillåts lärare rekgor och skolborgarråd att vara? Jag har försökt använda dagen till att ta reda på vad som egentligen hänt, men censuren är näst intill ogenomtränlig. Självklart har det varit en massa rykten, bl.a. att två afghaner har rykt ihop.
 
Och att en tredje elev, som försökt gå emellan också har blivt knivskuren. Även om ha blivit lindrigt knivskuren, så är det jätteallvarligt. Jag fick också fram att detta inte är första gången, som beväpnade skolbarn har attackerat varandra. I förbifarten läste jag också att en 50-årig kvinna har dömts till dagsböter för brottet Hets mot folkgrupp för att hon har kallat aghaner för "kamelryttare" Hon skrev något mer också, som jag dock inte kan återge, eftersom vanliga privatbloggar inte skyddas av tryckfrihetslagen. 
 
Det, som jag inte kan skriva, kan du lästa på nätet om du googlar på ordet "kamelryttare". Om du sedan googlar på åklagarens mamn. kan du se att han har lagt ner ett mål om stöld av 400 liter diesel, trots att det finns både bildbevis och erkännande av de skyldiga. Om man jämför det som den  50-åriga kvinnan har skrivit, straffbara ord som skydda av det märkliga privilegiet för journalister att begå brott, med det som nu kan läsas om afghaner på flashback (direkta uppmaningar att mörda afghaner) så förstår du skillnaden. Den åklagaren silar mygg och sväljer kameler. Enligt åklagaren var kvinnans brott särskilt allvarligt, eftersom det var riktat mot "unga män som kämpar för att få stanna i landet". 
 
Varför åtalar han inte hela regeringen och oppositionen, med undantag för Vänsterpartiet, för det är ju faktiskt de, som ligger bakom den strikta invandringspolitiken. Och inte den 50-åriga tossan, som bara tycker att de av riksdagen beslutade lagarna ska följas, men uppenbarligen inte behärskar det politiska finlirar-språket, Jimmie Åkesson, som behärskar detta språk. riskerar inget åtal fastän han ständigt idisslar samma sak. Och det gör statsministern också, men han riskerar inte heller åtal. Så har vi åter fått "Sveriges rikes lag" och klassdomstolar, som dömer efter klasstillhörighet och inte efter brottets allvarsgrad.
 
Men är det undra på att folk börjar undera vilket slags kliientel som släpps in i landet och behandlas som om de vore små barn, och tillåsts bära kniv under skoltid? Och vilket klientel ligger bakom dieselstölderna och bostadsinbrotte? Hälften av de senare brotten begås av utländska ligor., företrädesvis från Östeuropa. 
 
Enligt uppgifter i media, har andra elever sagt att den dödade 17-åringen var mycket balanserad och omtyckt, medan den 16-årige gärningsmannen varit labil och aggresiv. De hade varit rädda för honom. Nu vet vi inte om detta är sant, eftersom chocken efter det som hänt, kan påverka vittnen. Men det är ju bra att media redan är färdiga med sin fällande dom ot 16-åringen och redan har talat om för vinnena vad de ska minna. Enligt polisen fanns inget rasistiskt motiv bakom dådet, vilket tyder på att 16-åringen inte är en svensk nynazist. Tänk om det kommer fram uppgifter, som visar att vi ska tycka synd honom åckså?
 
Och frågan kvarstår hur det är möjligt att skolbarn bär livsfarliga vapen under lektionstid, eller snarare håltimmar som det här torde ha varit fråga oml. Alla som har gått i skola, vet väl hur stökigt det kan bli under dessa håltimmar, då skoleleverna lämnas sysslolösa utan tillsyn? Detta kunde ha hänt i vilken skola som helst, där eleverna hade tillåtits att bära vapen under skoltid. Så det behöver inte alls ha haft att göra med offrens och gärningsmannens etnicitet.
 
Utan snarare med skolpersonalens och , polikerna iver att låtsa satt allt är väl, och om den stockholmsbaserade journalistkärens censurmentalitet. Och åklagare som är politiserande fähundar., som väcker åtal efter klasstillhörighet och inte efter brottets art och  omfattning. Det har ju varit upprepade dielselstölder. .  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0