Vita heterosexuella män alltid skyldiga. Alla andra är oskyldiga

Malmö-polisen har inte släppt signalementet på de män som våldtog en 17-årig flicka och i samband därmed misshandlade henne svårt, så att hon måste hämtas med ambulansö Det är tredje gruppvåldtäkten i samma område i Malmö inom en månad. Polisen har uppmanat kvinnor att inte stänga in sig, eftersom det vore "kontraproduktivt". Väntar de på en ny gruppvåldtäkt mitt framför näsan på polisen, så att de skyldiga kan gripas? Polisen tror att många runt gärningsmännen vet vilka de är, och hoppas att de ska höra av sig- 
 
Journalistkåren, som nu har fullt upp med att anklaga varandra, och diverse kulturpersoner, för serievåldtäkter, har triumferat varje gång en serievåldtäktsman har åkt fast. De har nämligen varit svenskar. I de fallen har inget hindrat att etniciteten avslöjas. Men av det har vi fått veta att svenska serievåldtäktsmän jagar ensamma och inte skryter med det inför vänner och bekanta. 
 
Media har varit minst sagt stressade av den senaste tidens händelser. Me too har ju legat som en våt filt, som tryckt undan alll annan nyhetsrapportering, förutom att muslimer sitter i möten med judar-. Och att något uttalande från Donald Trump som satte igång angreppen mot synagogan. En vit heterosexuell man. 
 
Det ska naturligtvis inte förtigas att det finns muslimer (enligt undersökningar en majoritet på 61 %) som inte är anttisemiter. Men är det en så stor nyhet, så att man måste använda nästan all sändningstid från Malmö att berätta om detta faktum? Grumppvåldtäkterna ska däremot tystas ner. åtminstone så länge det inte är klarlagt att de skyldiga är vita heterosexualla män. Dessutom har ju media haft fullt upp med knivdråpet i Stockholm. Att offret var en s.k. ensamkommande som varit väldigt snäll, har vi fått veta. Däremot ingenting om dråparen, förutom att han är 16 år och har varit avstängd från skolan under en tid, samt att de andra eleverna var rädda för honom. 
 
Är han också en s. k ensamkommande och är 16 hans verkliga ålder? Jag kallar honom "dråparen", fastän han är misstänkt för mord, så står det på polisens hemsida, men jag tycker nog att man bör avvakta med brottsrubrikeringen tills polisutredningen är klar. Media, som tydligen har hållit egna vittnesförhör vet att berätta att offret knivhöggs bakifrån helt oprovocerat. En ensam psykopat, och sådana kan man ju alrig skydda sig ifrån.
 
Nu, i efterdyningarna efter Me too vet vi ju att media håller sig med sina egna privatdomstola, med chefreaktörer och ansvariga utgivare som domare och journalisterna som kriminalkommisarier. De kan aldrig ha fel. I går framträdde författaren Stig Larsson, som vän till "lulturprofilen" och bedyrade hans oskuld. Det här blir knepigt värre. Å ena sidan är Jean-Claude Arnault vit heterosexuell man, men å andra sidan är han också jude. Och judarna ska vi tyckas synd om. Just nu.
 
Tills Hamas börjar skjuta rakter mot befolkade områden i Israel,. och Israel svarar med bomber mot avskjutningsramperna i bostadskvarter i Gaza. Då kommer Aftonbladet och Sveriges Telivision att anklaga .... för att döda palestinska barn. Igår läste jag en dom från Stockholms tingsrätt. som hade dömt en drygt 70 år gammal manodepressiv kvinna för brottet hets mot folkgrupp.Hon hade nämligen sagt att en viss folkgrupp dödar palestinska barn. Men det hade hon väl inte hittat på, utan fått någonstans ifrån? Kanske från någon nyhetsuppläsare i TV? 
 
De småkriminella döms. med de stora hetsarna går fria. Deras yttrandefrihet skyddas ju av grundlagarna. Att Hamas gömmer militära anläggningar i bostadsområden.. för att kunna framställa fienden som barnamördare tvivlar jag inte ett dugg på. Det svenska försvaret gör på samma sätt. Under min egen värnpliktstid var jag flera gånger. en tid dagligen, inne i en av det svenska Flygvapents ledningscentraler, som låg under källaren i ett hyreshus. I bottenplanet fanns en krog, som vi soldater besökte på fritid-
 
Det var fiffigt uträknat. Att en soldatkrog besöks av soldater väcker ju inga misstankar Att en handfull soldater avvek och togr hissen ner i underjordenmärktes ju inte. Det hade hur som helst behövts kraftiga bomber för att slå ut den anläggningen. Undrar hur många svenska barn, som hade dödats, om vi hade dragits in i något krig. Världsopinionen hade förstås rasat mot fienden. För att vinna det militära kriget måste man vinna propagandakrigetö 
 
Och fästmön rasar mot mig, ty vi stödjer olika sidor i Israel /Palestina-konflikten. Det är nog för att göra mig till en kvinnorörtryckare. Jag är ju en vit heterosexuell man. Me too-rörelslen har nu övergått från att beskylla diverse chefer, främst inom media-, kultur- och politik-sektorerna för sexuella övergrepp till att de utövar ett "kvinnoförtryckande" chefsskap. Av de diffusa anklagelserna framgår inte att behandlingen av kvinnliga medarbetare skiljer sig från behandlingen av manliga medarbetare. Alltså handlar det egentligen om en auktoriter ledarstil. 
 
Det är ganska komiskt att beskyllas för detta, när jag aldrig har varit chef. Och att det skulle vara min fars fel att jag blivit sådan. Han har inte heller varit chef. Det har däremot både hon och bror och deras far varit Att sedan komma dragandes med att alla män i min fars generation var sådana. Jag har abolut ingen emot att chefer med auktoritära ledarstilar får sin fiskar varna. Men då ska det inte bara gå ut över chefer som är vita heterosexuella män. Och de ska inte anklagas och hängas ut för sådant som de inte har gjort. 
 
Me too har blivit ett mediabrus, som döljer sådånt som är verkligt allvarligt-. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0