Stormen i badtunnan har blåst förbi

Minns du metoo-kampanjen? Det var tydligen något bråk inom riksmedia i Stockholm. Det stormade rejält på Aftonbladet. Någon hade tafsat på en kvinnlig kollega i en badtunna. Jag föreställer mig att det är svårt att rymmas flera personer i en badtunna utan kroppskontakt. Och man klär väl av sig före? Eller var alla för fulla? Vad gjorde kvinnan i badtunnan på firmafesten? Tänk bara, att de här sortens människor har upphöjt sig själva till föredömen, som ska lära oss "vanliga" att tänka rätt i politiska tvistefrågor...
 
Och tänk bara, att Aftonbladets förre chefredaktör nu är programdirektör på SVT. Programmen är hur vinklade som helst. I vilken sorts miljöer formas de goda tankarna? Under redaktionsmöten i en badtunna, där man (och kvinna?) ägnar sig åt sexuella lekar? Ångrar de sig efteråt? Mannen som fick gå från Aftonbladets ledarredaktion skyller på att han var påverkad av alkohol och droger? Har han varit det även när han har skrivit sina krönikor om rätt och fel i politiken? Och bara han?
 
Metoo-kampanjen hade tydligen pågått under tio år i USA, innan den plötsligt "adopterades" av hämndlystna kvinnliga (och manliga?)  journalister i Sverige, som ett led i grälen på redaktionerna. Kampanjen slogs upp jättestort, som en jordbävning, och nervösa politiker skyndade till och försäkrade att de stödde kampanjen. Men sedan någo programledare och någon ledarskribent fått lämna sina tidigare befattningar, var hela kampanjen förbi. 
 
Kampanjen maskerades skickligt som kritik mot ett traditionellt svenskt manligt beteende. Inga invandrarmän befanns skyldiga. Alltså en politiskt korrekt kampanj.
 
Det råder inget tvivel om att det nu råder en mer sexistisk kampanj än någosin tidigare på svenska skolgårdar, där kvinnliga lärare och elever kallas "horor". Aftonbladet är medskyldigt till detta. På grund av den ytterst cyniska spekulationen i sex och våld i kombination, slutade jag köpa Aftonbladet för 15 år sedan. Jag ville inte ekonomiskt understödja de journalistkräk, som fick och får sitt levebröd av ond bråd död för  andra. Hade det funnits någon som helst moral hos Aftonbladets medarbetare hade de gått i strejk mot tidningens inriktning.
 
Även Riksförbundet för Sexuell upplysning , de svenska landstingen och Svenska kyrkan (!) har bidragit till sexualiseringen av det svenska samhället och indoktrineringen av den svenska ungdomen. . En ung man som inte har haft sex, kan idag drabbas av en identitetskris. Hur skaffar de sig sexuella erfarenheter, som ju har gjorts till ett "måste" av måktiga opinionnsbildare. Till vilka hör de svenska landstingen genom en sexualupplysningssida med "panikknapp" avsedd att hindra föräldrar att se vad 13- och 14-åringar får lära sig. 
 
Inom Svenska kyrkan har anordnats "prästfria" konfirmatrionsundervisning, som lett av RFSU och avslutats med diplom "Rätt att knulla" till 14-åringar. 15-åriga pojkar har dömts för våldtäkt på 14-åriga flickor, trots att de varit "lovliga" enligt RFSU och de svenska landstingen. RFSU: tidigare generalsekreterare Åsa Regnér, numera barn-, äldre- och jämställdhetsministler avvek direkt från ämnet och gick till angrepp mot Ebba Bsch-Thor med påståenden om att EBT skulle vara aborotståndare, när de båda var inbjudna för att diskutera metoo-kampanjen. och dess anklagelser mot vanliga svenska män för tafsande m.m. 
 
Men nu, sedan Martin Timell har fått gå från TV4 och Fredrik Virtanen har omplacerats på Aftonbladet, har stormen blåst över och media gör oss upprörda över andra missförhållanden.  
 
______
Observera att jag inte minns vilket medieföretag, som höll firmafest i badtunnan, och vilken medargetare som anklagades. Jag har alltså inte pekat ut något särskilt företag eller någon särskild anställd. Men detta är oväsentligt. Det väsentliga är hur den övre medelklass, som tagit som sin uppgift att forma hela svenska folkets åsikter i politiskt kontroversiella frågor, själva lever. De krönikörer och opinionsbildare, som är så snara att straffa andra med den offentliga skampålen. Och nu har smutsat ner alla svenska män för något som vissa män i riksmedia har ägnat sig åt. Jag har däremot pekat ut Aftonbladet som den kvällstidning som gått längst i dubbelmoral, hyckleri och snaskande i sexmord. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0