Ska invandrare som vill flytta hem tvingas kvar i Sverige?

C har hittills gått längst i kraven på tvångsförsvenskning av asylsökande och invandrare. Men har nu fått allvarlig konkurrens av SD, som inte ens drar sig för krav på socialisering av barnen för att göra om dem till svenskar, så att de kommer att få oerhört stora anpassningsproblem, om och när de flyttar tillbaka till de länder de eller deras föräldrar kommer från. Naturligtvis handlar det i denna bisarra tävling om att kränka invandrarna så mycket det bara går. genom att göra dem till "problem".
 
Vilket inte torde avskräcka en enda flyktingsmugglare från att fortsätta med sin lukrativa verksamhet. Det torde inte heller att göra det svårare för extrema islamister eller turkiska fasister eller andra extremister att rekrytera psoselyter i Sverige. C vill dessutom sänka lönerna för "nyanlända och andra som står långt från arbetsmarknaden". Vilka fler än andra generationens invandrare. Riksdagspartierna tävlar nu med åtgärder, som inte alls kommer att minska invandringen, men kommer att skärpa motsättningarna mellan invanrare och "svenskar" med risk för raskravaller och på sikt inbördeskrig som följd.
 
Den invandring, som vi redan har haft, den har vi haft. Den kan inte göras oskedd med nationellt förbud mot böneutrop och liknande idiotförslag. Det fattas bara att de muslimska församlingarna upptäcker att det inte finns någon lag som uttryckligen kräver tillstånd för böneutrop och bestämmer sig för att testa var gränserna går. De kan ju peka på fyllesvinens krogvrål i de centralt belägna bostadsområdena som exempel på vilka volymer som accepteras. 
 
C har tidigare föreslagit att tvångskonvertringen till helyllesvenskar ska börja redna under de första dagarna i Sverig3, långt innan de asylsökande har fått beslut om de får stanna eller ej, och utan undantag för dem som uppenbarligen har ljugit om härkomst, identitet och ålder - därtill uppmanade av smugglarna. Nu går SD ett steg längre,och föreslår barnsocialisering redan vid tre års ålder, för omgörningen av barnen till svenskar, För naturligvis vill inte SD att denna uppgift ska anförnär man i rent kommunistisk anda lägger förslag om barnsoctros de muslimska friskolor, som SD och andra kommunistparter villl förbjuda.
 
Tänk bara vilka generationsmotsättningar det kommer att bli i flyktingfamiljerna, när förlädrarna ssäger: "Nu har freden kommit till vår hemby också, så nu flyttar vi hem".SD tävlar nu i samma gren som ett parti som med alla medel, lock och pock och direkta tvångsåtgärder vill öka Sveriges folkmängd til 30 miljoner, varigen ursprungs-svenskarna kommer att bli en minoritet.
 
Om SD menar allvar med sitt prat om begränsa invandringen, borde de stödja sossarnas 14-punktsprogram, som jag har skrivit om här på bloggen.Sossarna borde dessutom ställa SD mot väggen med skillnaden mellan prata och göra. Det är skillnad mellan att prata, så att motsättningarna i det svenska samhället skärps och att underlätta för dem, som själva vill åka hem. 
 
1. Enbart inämnandet av en asylansökan medför ingen skyldighet att bösätta sig i Sverige resten av livet. Inte ens om man får bifall till sin ansökan-
 
2. Ett tillfälligt uppehållstillstånd är en rättighet att bo i Sverige under en viss tid och en skyldighet att lämna landet, när tillståndet har löpt ut.
 
3. Inte ens ett permanent uppehållstillstånd är en skyldighet att bosätta sig i Sverige resten av livet. Många har ju dessutom ansökt om permanenta uppehållstillstånd, för att slippa ovissheten om vad som kommer att ske när ett eventuellt tillfälligt uppehållstillstånd, om de fått det i stället, har löpt ut. De har inte bett om att tvångskonverteras till svenskar. 
 
De har inte bett om att deras barn ska socialiseras och göras om till svenska barn. De vill ha hela familjen med sig, om och när de åker hem.
 
Jag säger det igen: jag har aldrig stuckit under stol med att jag vill se en mer restriktiv (vad gäller antalet) och en mer generöst (vad gäller invandrares mänskliga rättigheter) invandringspolitik.Invandrares mänskliga rättigheter ska respekteras full ut. Det gäller religionsfriheten: rätten till sin etniska och religiösa identitet, rätten till privat- och familjeliv, samt rätten att bestämma över sina barns uppfostran.
 
I synnerhet det sistnämnda var ett huvudmotiv för KD att ändra sin tidigare EU-negativa linje och i stället förorda ett svenskt medlemskap i EU: Sverige hade dittills inte ratificerat tilläggsprotolket till Europakonventionen om mänskliga rättigheter om föräldrarätten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0