Jemens barn - dem är det inte synd om längre ...

 
Nej, inte om man får tro ledande svenska media. Alla journalistiska resurser har ju satts in på att skildra svärfaderns räddningsaktion i Syrien. Men den verkar ha gått i baklås, sedan hans tre dagar långa visum, som han torde ha fått från de syriska myndigheterna, gått ut.
 
För Syriens diktator är det förstås en fjäder i hatten att svenska  medier beskriver livet i kurdisk fångenskap som ett helvete. Det drar uppmärksamheten från hur han har behandlat sitt eget folk - med bl.a. fängelser som ytterst få har kommit levande ifrån. Under några år har de syriska kurderna och regimen i Damaskus dock haft en gemensam fiende: IS.
 
Vad som ska hända framöver med alla barn, som befinner sig i kurdisk fångenskap på syriskt territorim fastän de inte är syriska medborgare, måste lösas internationellt. I stället för svenska säraktioner för att rädda det svenska genetiska arvet. Internationella Rädda barnen kunde faktiskt spela en roll.
 
Men den svenska grenen av Rädda barnen har agerar nu på samma sätt som föreningen för svenskhetens bevarande under 1930-talet - en förening som stod nazismen nära - och hade som mål att rädda det svenska genetiska arvet, som var utspritt i andra länder, tillbaka till Sverige. Innan dessa svenskättlingar, i bl.a. Ryssland, blandades upp med de inhemska folkslagen. De svenska generna behövdes, ansåg svenska rasbiologer, för att förstärka den enligt dem hotade svenska rasen. 
 
För bara någon månad sedan visades samma slags bilder - det kunde ha varit samma bilder - av svältande barn i Jemen. Är de utom fara nu? Jemen utmålades som världens då värsta humanitära katastrof, vilket torde ha varit rena guldgruvan för svenska Rädda barnen. Som nu använder terroristbarnen, som något slags lockbete för att få hem överlevande IS-terrorister till Sverige. Så att de kan fortsätta sin terror-verksamhet här.
 
Det är så osmakligt, så att man skan spy över hyckleriet och utnyttjandet av undernärda jemenitiska barn och de ekonomiska resurser som dragits in med dem som bildbevis. Varför har inga jementiska barn evakueerats till Sverige? När man inte har lyckats föra in mat till flyktinglägren i Jemen, kunde man väl ha fört flykgingarna, åtminstone barnen, i säkerhet? Åtminstone under en kortare tid, tills läget i Jemen stabiliserats.
 
Men syftet med svensk flyktingpolitik är ju inte att ge nödställda människor ett tillfälligt skydd, när de behöver det. I stället ska de tvångskonverteras till svenskar på livstid - för att hjälpa svenska arbetsgivare  med arbetskraft, som inte kräver så mycket. 
 
Det är tragiskt (Jag skriver inte "mycket tragiskt", eftersom det saknas ord för att beskriva hur tragisk) när oskyldiga barn dör i krig och under den första tiden efter ett krig till följd av kriget. Det må gälla tyska naisters och andra tyskars  barn efter andra världskriget såväl som IS-terroristernas barn nu. Och jeminitiska barn nu. Eller har den humanitära katastrofen i Jemen redan gått över? SVT:s programchefeer är skyldiga ett svar. Varför lånar ni er till kampanj-journalistisk?
 
 Det kom tydligen som en överraskning för de övriga krigförande parterna, att det fanns så många civila i IS' fångenskap, och att det hade fötts barn i "kalifatet". Detta trots kännedomen om alla sexslavarna av huvudsakligen yasidisk härkomst. Tusentals sexslavar mördades av IS under slutstsriden, för att det inte ska finnas vittnen till ogärningar i livet. Men ordet "folkmord" nämndes inte i svens debatt så länge det pågick. Och nu ska vi tycka mer synd om terroristernas erkända barn än om alla andra barn i hela världen .... 
 
Bl.a. de barn som terroristerna fick med sina sexslavar. Var dessa terrorister, i likhet med Skråmo, av "ursvensk" härkomst, så har dessa barn både nordiska och yasidiska gener. Terroristbarnen var avsedda att bilda den nya folkrasen i kalifatet, sedan de rättmätiga invånarna i de territorier, som behärskades av IS hade utrotats och deras kultur utplånats. 
 
Genom massmord på männen och systematiska våldtäkter på kvinnor, som tillhör ett ockuperat folkslag, och därigenom påtvingade graviditer, är en klassisk metod för folkmord. Syftet är att föröka det härskande folkslaget snabbare och det underkuvade folkslagets undergång snabbare. Det är alltså inte enbart p.g.a. männens potentiella egenskap av soldater, som de mördas. 
 
Vi påmindes om detta för någon vecka sedan genom TV-dokumentären om rättegången mot den bosniens-serbiska generalen Ratko Mladic. Hur tusentals  bosnien-muslimska män i Srebrenica mördades under en enda dag, sedan kvinnorna förts bort. 
 
Det är självfallet inte barnens fel hur och i vilket syfte de har avlats. Men när Rädda barnens Sverige-chef kräver att inte bara terroristernas erkända barn, utan även terroristerna själva ska tas hem till Sverige, för att barnen ska kunna umgås med sina pappor - och dessutomdriver kampanjer i TV och  utövar påtryckningar på regeringen för att denna ska infria detta, har det gått  för långt. 
 
Har Sverige ens resurser kvar att ta hand om dessa barn, utan att de växer upp till nya terrorister? Risken är uppenbar, om Rädda barnen har tänkt att svenska fängelser ska kunna nyttjas som viloläger för IS-terrorister. Även om talesättet "svängdörrar på fängelserna" är en överdrift, så är det mycket som passerar ut och in.
 
Många brott ute i samhället planeras och leds inifrån svenska fängelser. Och det skjuts redan hej vilt i de invardrartäta förorterna. Det enda som egentligen fattas för att Sverige ska bli det nya kaliifatet, är att de kriminella nätverken ställs under en ideologiskt drillad ledning. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0