Klimathysterin måste faktiskt få vänta

Efter att under några år läst Ledarsidorna.se och gillat det mesta, skrev jag kommentarer på nämnda webbplats under några veckor, men det fick ett tvärt slut. Orssakerna var framför allt
 
1. Vissa regelbundna kommentatorer visade sig vara rena högerextremister. Det kändes alltmer obehagligt i det sällskapet. Jag kan inte förstå hur utgivaren Johan Westerholm kan upplåta sitt forum åt dessa. Men han har frisvurit sig från ansvar genom att kommentarerna sska skicka via Facebook. Det är synd. JW uppger sig vara socialdemokrat av den gamla stammen, och har uppenbarligen fortfarande kontakter i kanslihuset, vilka förser honom med information, som regeringen inte gärna vill ska komma ut. 
 
2.JW har via Ledarsidorna och en annan blogg, som han drivit parallellt drivit en kampanj mot den grundlagsändring, som behövs för att skydda svenska folket - och alla flyktingar som sökt skydd i Sverige - mot såväl terrorister som vanliga kriminella. Den svenska offentligheten tvingar våra myndigheter att serva såväl andra länders utsända agenter och terroristnätverken som internationella söldligoroch kvinnomisshandlare  med detaljerade uppgifter om deras brottsoffer. Så att dessa kan mördas, misshandlas och tystas.
 
Genom denna kampanj lyckades JW förmå SD, som tidigare förstått att tidigare och blivande brottsoffer, vittnen och myndighetsperosner måste skyddas för att det ska vara tryggt att bo i Sverige, att byta åsikt i frågan inför den avgörande omröstning i riksdagen. Detta ledde till att de övriga sju partierna drog tillbaka förslaget.
 
Varefter samtliga sju partiledare -inför valet - har blåljugit och säger att de inte ens talar med SD i riksdagutskotten .När de andra partierna verkligen borde ha vänt dövöra mot SD dansade de alla efter den pipa, som SD fått från JW. Jag hoppa nu att Nyamko Sabuni blir ny partiledare för Liberalerna, så att det blir ett slut på ljugandet och hyckleriet.
 
Men JW och andra skribenter skriver också mycket bra på Ledarsidorna.se. Jag tar mig nu friheten att citera avslutningen på ett inlägg i går:
 
 "Ledarsidorna kommer inte på annat sätt kommentera klimat- och miljösatsningarna då dessa dels är ifrågasatta, dels ligger utanför Ledarsidorna kompetensområde. Men att sex månaders förskjutning av till exempel solcellssubventioner inte skulle vara avgörande för Homo Sapiens överlevnad bör nog stå bortom allt rimligt tvivel samt att det är som vanligt med klimatområdet.

Det är låginkomsttagarna, som inte har råd att investera i vare sig solceller eller elbilar, som via skattsedeln subventionerar medelklassens miljöengagemang."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0