"Vad ska vi göra med svenskarna?"

I Schlaraffenland växer kritiken mot tvångsavvisningarna av svenskar till Sverige. Det är ju ett farligt land, som svenskarna aldrig har bott i. Och det skjuts ju på svenska gator. Knarket flödar. Men Norge vägrar ta emot svenskarna, eftersom de inte är norska medborgare. Men det hindrade inte att den unge svensk, som hade misshandlats av den amerikanska världsstjärnan, kunde åka till Norge och hälsa på sina föräldrar och syskon i väntan på rättegång och skadestånd. 
 
Men det var ju en frivillig resa och inte någon tvångsavvisning. Många schlaraffer förstår inte det här. Varför utvisas svenskar till Sverige, när de har bott nästan hela livet i Norge. Och de har ju "flytt för livet" från Norge, så då måste det ju vara lika ruskigt i Norge som i Sverige... 
 
Som jag skrev i förr-förra inlägget mångdubblades antalet svenskar i Schlaraffenland, när ryktet spreds bland svenskarna i Norge att Schlaraffenland är ett schlaraffenland, ett land där gatorna är av guld och stekta sparvar flyger in i munnen på folk. Och där fängelserna har svändörrar.
 
Hur svenskarna hade kommit till Norge är en annan historia. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0