Vilka utlänningar vill vi ha på våra svenska gator?

,Du, som svarar "inga utlänningar alls", kan sluta läsa här. Du som svarar "jorden tillhör alla, och därför ska alla ha rätt att både vistas tillfälligt och bosätta sig var de vill", bör nog uppsöka en plats på jorden, där du inte riskerar att möta andra människor, och bosätta sig där. För några dagar sedan skrev jag i ett inlägg, som pryddes med det svenska riksvapnet:
 
"Vilka utlänningar ska vi ha i Sverige? Inte de bästa, om våra politiker får bestämma. Inte de, som "fansen" helst vill se. De hamnar i häkte. Kanske inte ens de, som verkligen har asylskäl. Det är ju svårt att klämma in dem också, när de ska konkurrera med alla dem, som saknar asylskäl." 
 
Det frågas alltmer efter kostnaderna för invandringen, varmed förstås de, som har fått uppehållstillstånd enligt reglerna för flyktingar och alternativt skyddsbehövande, och kanske inte får något jobb. Attackerna mot världsstjärnan ASAP Rocky och hans sällskap, ställer en helt annan fråga i fokus. Kostnaderna för dem, som vistas illegalt i Sverige och försörjer sig genom knarkhandel, butiksstölder och andra brott. Och som, när de inte stjäl eller rånar folk, roar sig med att mucka gräl, i stället för att smita in på något nöjesetablissemang utan att betala för sig, vilket dock är ett lindrigare brott än det förstnämnda.
 
Vanliga turister, som betalar för sig, och andra besökare såsom gästartister och deltagare i vetenskapliga konferenser, vill vi gärna ha. I synnerhet dollarturister, som kommer i privatjet och tar in på de dyraste hotellen och strör pengar omkring sig. Men dem har en övernitisk åklagare lyckats skrämma bort. 
 
Jag har tidigare ställt frågan vad de båda huliganerna från Iran med afghanskt medborgarskap hade i Sverige att göra. De gav sig på en kraftigt byggd n*g*er för att ha lite kul, men denne råkade vara livvakt åt stjärnan, som också är en n*g*r. Angriparen hade svart hår,. men lika ljus hy som vilken europé som helst. Inte undra på att åklagarens beslut att häkta de angripna men inte angriparna, uppfattades som svensk rasism i USA - Och även av den amerikanske presidenten. som allt som oftast själv brukar utmålas som rasist av svenska politiker. 
 
Antag att den angripne i stället hade varit en kraftigt byggd professor vid något afrikanskt universitet, vilken hade kommit hit för att bevista en vetenskaplig konferens och -  iklädd fritidskläder varit ute för att få en nypa frisk luft och beskåda den svenska arkitekturen tillsammans med några av sina studenter.... Om presidenten i det afrikanska landet hade ringt upp Löfvén och skällt ut honom för behandlingen av gästande n*gr*er i Sverige.... Hade det hjälpt med halv- eller hellögnien om "allas likhet inför lagen" i Sverige? Rulla ner och läs vad jag har skrivit om det! 
 
Det torde inte dröja länge innan gråterskorna är igång och tycker synd om angriparna. Och visst är det synd om dem. Det hade varit mycket bättre för dem, om de omedelbart efter ankomsten till Sverige hade tvingats återvända till sitt hemland, Iran, där de redan har asyl eller någon form av permanent uppehållstillstånd. Sverige är inte bästa land i världen ens för asylanter, och om de dessutom vistas här illegalt och / eller utan egen försörjning.... 
 
De, som skulle hjälpas har i stället blivit stjälpta. Av svenska politiker, som velat framstå som mer godhjäratade än andra. Eftersom jag har haft viss insyn i deras situation. är jag den förste att intyga att det är fruktansvärt synd om många afghaner, de flesta unga män, i Sverige. De löper större risk att dö av våld, eller av en överdos, i Sverige än i det våldsamma Afghanistan. 
 
Den, som har fått avslag på sin asylansökan och har fått ett avvisningsbeslut, förutsätts lämna landet frivilligt.Att de får komma tillbaka till Iran, om de har asyl eller någon form av uppehållstillstånd där, visar historien med den 19-årge angriparen, som åkte på "semester" till Iran i väntan på rättegången i Sverige. Du invänder kanske att Iran vägrar ta emot afghanska medborgaare, som har blivit tvångsavvisade till Iran? 
 
Javisst. Men det är skillnad mellan tvångsavvisade och sådana som  återvänder frivilligt. Jag tror inte att Norge skulle ta emot svenska medborgare, som har tvångsavvisats till Norge, även om den svenska medborgaren har bott i Norge under flera år. Men är det verkligen svårare att ta sig över gränsen mellan Afghanistan och Iran än att korsa gränsen mellan Sverige och Norge?i
 
Ibland är inte det bästa för en medmänniska att ge  honom det som han själv begär. Den s.k. gymnasielagen, som skulle ge afghaner som fått avslag på sina asylansökningar i alla instanser, "en ny chans" - utan ordnad försörjning under tiden -, har förstört många unga afghaners liv. Så fruktansvärt hänsynslöst av de riksdagsledamöter från S. MP, V och C, som drev igenom den lagen. Allt för att själva framstå som "de goda" som bekämpar "de onda". 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0