Turistparadiset Sverige

 
Alla utlänninar, oavsett om de är vanliga turister, gästartister eller flyktingar ska känna trygghet på gator och torg i Sverige. Till skillnad mot den bofasta befolkningen vet inte de tillfälliga besökarna vilka platser och situationer de ska undvika. Som turistnation  vill  vi ha fler turister. Som kulturnation vill vi ha fler gästartister. (Detta är ingen kulturblogg, som diskuterar vad som är bra kultur. Alla ska vara välkomna.) Om vi vill ha fler flyktingar, råder det delade meningar om. Men de, som har erbjudits skydd från förföljelse i Sverige, ska ha skydd.
 
Judar flyr från Malmö. Nu har även kristna flyktingar börjat fråga om de ska tvingas fly en gång till.  Vanliga turister riskerar att utsättas för brott i Sverige. Vi har läst om den ukrainska kvinnan, som miste ett ben i terrordådet på Drottninggatan. Nu har hon utvisats till sitt hemland. I stället borde gärningsmannen, Akilov, ha blivit utvisad. Innan han begick dådet. Han hade ju redan ett utvisningsbeslut, men åkte inte. 
 
Så har vi den svarta artisten, som tillsammans med sin livvakt och en annan person, förföljdes trakasserades och provocerades av ett par afghaner från Iran. Kanske hade de rasistiska motiv. Men i media står inget om eventuella rasistiska motiv. I svenska journalisters värld kan bara helyllesvenskar med låg utbildning ha sådana motiv. I media står också - felaktigt - att de båda afghanska medborgarna kom från Afghnistan. De kom från Iran, dit de kommit tillsammans med sina föräldrar för mer än tio år sedan som flyktingar från Afghanistan.
 
Med vilken rätt vistas de i Sverige? De hade ju redan fått asyl, eller i vart fall uppehållstillstånd, i Iran. Så dåligt kan det väl inte har varit för dessa pojkar i Iran, med tanke på att dessa afghaner tillhör samma riktning inom islam som det styrande prästerskapet i Iran. 
 
Den 20-årige kumpanen till "målsäganden" i ASAP-målet sitter nu själv häktad för ett par  butiksstölder samt för brott mot knivlagen. Han bestrider dock att han brutit mot knivlagen, med förklaring att han behöveer kniven i skolan, som han går i. Gissningsvis någon hantverkarutbildning på gymnasienivå.
 
Dessa två verkar omfattas av "gymnasielagen", som instiftades av en riksdagsmajorit för att ge 9.000 s.k. ensamkommande flyktingbarn en ny chans att stanna i Sverige, sedan de fått avslag på sina ssylaönsökningar i alla rättsinstanser. Hur välbetänkt var det? 
 
Vilka utlänningar ska vi ha i Sverige? Inte de bästa, om våra politiker får bestämma. Inte de, som "fansen" helst vill se. De hamnar i häkte. Kanske inte ens de, som verkligen har asylskäl. Det är ju svårt att klämma in dem också, när de ska konkurrera med alla dem, som saknar asylskäl. 
 
Turistparadiset Sverige har blivit de kriminellas paradis. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0