Kvinnliga sexköpare - vem betalar?

Via en annan blogg fick jag tips om några reportage i P4 Radio Sjuhärad om medelåldrs kvinnor med lön eller arvode från samhället (kommunen), som har sexuella relationer med unga män (barn, om de inte har ljugit om sin ålder), som de har vårdnaden om. Och detta handlade baraom en liten del av Sverige. Hur vanligt är problemet med sexhungriga kvinnor, som driver kampanjer för att deras påstått underåriga älskare ska få stanna i Sverige, fastän de inte har asylskäl?
 
Den s.k. Arbogakvinnan, som enligt rätten övertalade sin 17-årige afghanske älskare att mörda hennes föräldrar för att hon skulle få ut sitt arv i förtid, var inte ensam om sexuellt utnyttjande av unga män, som inte borde vistas i Sverige. Hon avslöjades av en annan afghan, som hade reagerat mot knark- och sexorgierna på det privata flyktingboendet.
 
Det nu aktuella sexuella utnyttjandet av unga pojkar och mån i hem för underåriga avslöjades av manliga anställda i samma boenden. Även en kvinna som är god man för en påstått underårig ung man eller pojke, har utpekats. Men är det då inte skillnad mellan sexuellt utnyttjande och sexköp / prostitution? Nja, gränsen är flytande. Och de här kvinnorna har ändå viss makt att påverka enskilda asylärenden. Och här är inte frågan om männen / pojkarna har ställt upp frivilligt, eller ej. Det hade nog de flesta män/ pojkar i den åldern gjort. Och det finns ju annat än pengar att betala med.
 
I Afghanistan är lägsta gifasåldern enligt lag 18 år för både kvinnor och män och sex utanför eller före äktenskapet absolut förbjudet. Sannolikt kostar det också mycket pengar att gifta sig och få en hustru. Det torde finnas många afghanska män, 25 år och äldre, som aldrig har haft någon sexuell erfarenhet med en kvinna.Har inte sett en naken kvinna sedan de var spädbarn.  Att komma till Sverige och se alla nakenhet och "frigjordhet" måste vara omtumlande och ställa alla inlärda moralbegrepp på huvudet. 
 
Manlig (och kvinnlig) homosexualitet är naturligtvis också förbjudet -  som sex utanför äktenskapet - men vanlig i jämförelse med andra länder. Alla kulturer har någonting "strängt förbjudet" som många gör. Och våldtäkter på svenska flyktingförläggningar, män som våldtar yngre män eller pojkar, är inte ovanligt. Så, när jag hörde att unga afghaner, som saknar asylskäl men ska få "en ny chans" utan att få legal försörjning från något håll försörjer sig genom prostitution, så var min spontana tanke att de säljer sig till "bögar". 
 
Det som störde mig något var en undran om så många svenska bögar köper sex. Jag tänkte inte på att det finns kvinnliga sexköpare också. Ändå är det ganska vanligt att svenska kvinnor köper sex av unga män och pojkar på semesterorter i bl. a. Västafrika.Jag har också hört att många bland dem, som har fått "en ny chans" av vår generösa regering, har tagits om hand av privata "familjer" (eller av sexhungriga ensamlevande medelälders kvinnor?)
 
Vore det inte bättre med legala bordeller för kvinnliga kunder, där horkarlarna får lön och betalar skatt, i stället för att en liknande verksamhet ska finansieras genom olika former av bidragsfusk? Vad som hände med rapporterna i Sjuhärad var att kvinnorna, efter en tids avstängning fick återgå till jobbet, sedan de berörda socialnämnderna slagit dövörat till och en av anmälarna hade åtalats och dömd för stöld av en kvinnas mobiltelefon.
 
Den hade han lämnat in till polisen som bevis för sexhandeln. Men kvinnliga sexköpare verkar inte existera i den svenska polisens och moralpräktighetens föreställningsvärd. Mån döms däremot för tio år gamla våldtäkter. Vill bara påminna om "kulturprofilen" som hade avtalat med en kvinnlig, nyskild doktorand, om att ha oralsex med henne, men stoppat in den för långt i hennes mun. Det hade han inte skriftligt på att han fick göra. .
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0