Kan homomän bli heterokvinnor?

Naturligtvis inte. Det är inte kristen tro att någon kan vara född i någon annans kropp. Det är inte heller vetenskap, inte ens ateistisk vetenskap, såvitt jag kan förstå. Enligt densamma är själen ett resultat av biologiska processer och inte någonting utifrån kommande, som har hamnat fel. Detta är emellertid hednisk vidskepelse, som har kommit med halloween-firandet, som dock år ett kommersiellt jippo.
 
Under keltisk stenålder tändes eldar om hösten för att de under året avlidnas själar skulle hitta tillbaka till sina gamla hembyar och ta plats i de barn, som fötts under tiden. Vi har förmodligen haft samma tro under nordisk hednatid. Inom min egen släkt var det länge sed att nyfödda gossebarn fick sin farfars förnamn. Men denna släkt var dock invandrad från nuvarande Belgien, som åtminstone har bebotts av  kelter. 
 
De "könsbyten" som nu utförs vid svenska sjukhus är ett vetenskapligt bedrägeri och dessutom grov misshandel. Att man lurar i unga "patienter" att själva begära detta, ändrar inte på den saken. De skydiga borde åtalas och dömas till långa fäntelsesstraff. För att anknyta till föregående inlägg, så är det inte våldtäkt om man har samlag med någon med dennes samtycke.
 
Misshandel är dock alltid misshandel, även med den misshandlades samtycke. Och att vanställa någon annans kropp, utan möjlighet att denna återställs, är grov misshandel. Men lagen är oklar om gränsen mellan "normal" misshandel och grov misshandel. Jag har tänkt skriva ett särskilt inlägg om detta. 
 
Man kan förstå unga förpubertala personers rädsla för att bli homosexuella, trots den numera tillåtande attityden till homosexualitet. Men det är en skandal att samhället inte har kommit längre i sin syn på homosexualitet, än att man försöker"bota" homosexualitet, eller t.o.m. rädsla att bli homosexuell, genom att erbjuda könsbyte. 
 
För tio år sedan var homorörelsens krav "Acceptera oss för dem, vi är" D.v.s homosexuella män och kvinnor, och inte något som blivit fel.Vi som haft fördomar mot homosexuella har fått tänka om. Jag kommer inte att tänka om en gång till och tycka att det är fel att vara homosexuell. 
 
Könet är medfött, från befruktningen, och går inte att ändra. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0