Landsäkningen trollas bort i allt mer hysterisk klimatdebatt

 
 
Läste i Stockholmsmedia, tror det var Dagens Nyheter (Daily Fake News) om stigande havsnivåer i södra Sverige.I Norrland motverkas de stigande havsnivåerna fortfarande av landhöjningen efter senaste istiden. Det låter ödesmätttat. Fortfarande? Hur länge till? Ett par år eller tiotusentals år, eller ännu mer?
 
Men det är inte havet som stiger, utan landet som sjunker i södra Sverige. Gränsen mellan landhöjning och landsänkning går strax söder om Motala. Vättern är som ett badkar, som tippar mot söder. I norra delen av sjön finns Sveriges största insjöskärgård och i södra delen översvämmade stenåldersbyar och skogar. En medeltida kyrkogård lär också ligga på Vätterns botten. 
 
Är det kanske de koleldade ånglokens fel? Eller flygresornas fel? Ett tydligt tecken på att svenskarna har tröttnat på klimatbedrägeriern är de ökande försäljningen av personbilar i den största och törstigaste storleksklassen. 
 
Är svenska journalister verkligen så obildade så att de inte ens har elementära kunskarper om vår land i gången tid och nutid, är skolkrisen allvarlig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0