Planerat massmord i Sverige 2020: Hur många ska dö i Tegnells vansinnes-experiment innan regeringen sätter stopp?

Experimantchefen Anders Tegnall har, som jag skrev i mitt förra inlägg, gått till våldsamt angrepp mot Norge med pstående att Norge snart kommer att ha fler döda än Sverige. Så här svarar den norska professorn Gunnar Kvåle enligt den norska tidningen Dagbladet<: 
 
- Flokkimmunitet er det nå ikke mange som mener en kan ha som mål, siden dette vil ha så store og meget alvorlige konsekvenser for mange mennesker. Det innebærer at trolig så mange som rundt 60 prosent av befolkningen må smittes, og mange vil da bli syke og dø, slik vi ser i Sverige, alt lenge før flokkimmunitet er oppnådd.
 
Om vi räkna på detta, med knappt 1 % döda med bekräftad corona av samtliga bekräftat smittade, får vi ungefär 55.000 döda innan uppnådd flockimmunitet. Det är ungefär tio gånger så många som hittills har dött i Sverige.Denna uppskattning gfår anses ganska sannolik, om man jämför med testresultaten i Sverige., där endast mer än 10 % av befolkningen i Stocholm har antikroppar och under 5 % i resten av landet. 
 
Och även om en lika stor andel av de smittade kommer att dö, eftersom de som kommer att smittas är ungre och frikare (de svagate har redan dött) så är det ett ofattbart mänskligt lidande, som Tegnell joppas p- Och nu hoppas han att en "andra våg" ska drabba Norge, utan att tala om från vilket land denna nya smitta ka komma in i Norge. 
 
Om en enda patient hade dött i ett liknande experiment hade läkaren blivit åtalad för både grov mishandel och mord. Mer iför Sverige, som haft fred i över 200 år, är dödstalen så ofattbart höga, så att vi inte kan föreställa oss att någon med vett och vilja har tagit livet av så många människor. 
 
Vaccin ger också ett slags flockimmunitet, men till ett så oändligt lägre pris räknat i människoliv. 
 
Rättelse
 
Andelen döda i Sverige är enligt Folkhålsomyndighetens siffror 7.2 % av samtliga insjuknade med bekräftad covid 18.Sverige har drytgt tio miljoner invånare. Om flockimmunitet uppnås när 60 % av befolkningen har haft sjukdomen och därigenom bildat antikroppar kommer alltså sådär 430.000 svenskar att ha dött i sjukdomen vid den tidpunkten. Alltså långt mer än de 55.000 som jag skrev här ovanför. 
 
Emellertid är beräkningar av det här slaget ytterst osäkra. Vi kan därför utgå från att dödstalet före uppnådd flockimmunitet ligger någonstans mellan 5.000 och 500.000. Dessutom kommer ju inte folk sluta dö vid uppnådd 60 %-ig flockimmunitet. Vad man har uppnått är att smittspridningen ligger på en jämn nivå. R = 1. Det innebär att varje smittad person i genomsnitt hinner smitta en annan person innan vederbörande blir frisk eller dör. Antaletlevande  sjuka i befolkningen ökar inte, utan ligger på en jämn nivå, och sjukdomen klassas inte längre som en epidemi / pandemi utan som en endemisk sjukdom. 
 
Om det inte hade handlat om människor utan om djur, hade man kanske avlivat alla sjuka djur för att få stopp på smittspridningen. Hur har Tegnell tänkt? Och hur har regeringen tänkt, som tilllåtit en statlig myndighet att utföra detta experiemnt på människor?Svaret brukar vara att många av de döda har varit äldre människor, som inte haft så lång tid kvar att leva. "De skulle ju ändå dö, fastän senare". 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0