Sverige har säkrat femteplatsen. Leder nu över Frankrike med 21 döda per miljon invånare.

Som jag skrev i företående inlägg gick Sverige förbi Frankrike på pingstafton. Avståndet mellan de två länderna ökar nu dag för dag. Så här ser ställningen i detta makabra världsmästerskap ut just nu. 
 
1. Belgien
2. Storbritannien
3. Spanien
4. Italien
5. Sverige
 
Sverige är nu på god väg mot 5.000 döda och hotar sannolikt Italiens fjärdeplacering om några veckor. Men Tegnell o Co får hållas. Giesecke har inte setts till under någon vecka, sedan det avslöjats att han alls inte varit någon oberoende expert utan har haft en konultuppdrag á en miljon kr hos Folkhälsomyndigheten  sedan 23 mars. Dessförinnan var han konsult hos Tredje AP-fonden. den 22 mars debatterade han under täckmanteln oberoende expert mot fondens VD Kerstin Hessius, som varnade för att kampen mot viruset skulle skörda fler liv än viruset självt. Sedan den 17 mars vägrar FHM att lämna ut allmänna handlingar (underlagen för myndighetens ställningstaganden) under förevändning att handlingarna inte har "expedierats". Journalister, forskare och allmänhet får alltså inte veta varför så många människor har dött i detta dödliga experiment, som FHM har genomfört.
 
Regeringen, som har tillåtit detta ske, måste avgå. Vi måste kräva nyval. Problemet är bara att det saknas oppositionspartier, som protesterat i tid. SD jar inbjuits till regeringens överläggningar med samtliga riksdagspartier och verkar ha fått munhäfta i förtjusningen över att ha blivit "rumsrena". Den svenska "strategin", som den svenska regeringen försöker påtvinga andra länder, är det näst värsta massmordet i Europa sedan andra världskriget. Över 7.000 bosnisk-muslimeska män mördades i Srebrenica 1995 på order av den bosnisk-serbiska generalen Ratko Mladic i ett försök att skapa ett etniskt rent Bosnien. Vad syftar det pågående experimentet i Sverige till, om det inte är ett försök att skapa en corona-immun ras?
 
När ungdomar från de värst drabbade utanförskasområdena i Stockholm demonsterar - iförda munskydd - under parollen Black lives matter undra jag om detta syftar må mordet på EN svart man i USA eller på alla döda anhöriga i Sverige till dessa ungdomar. När WHO rekommenderar munskydd för passagerare med kokllektivtrafiken, svarar Tegnell att munskydd passar inte i den svenska strategin. När förvaltningsrätten upphävde beslutet om både visir och munskydd för personalen vid det kommunala åldreboendet Serafen i Stockholm, hänvisade rätten till FHM:s förekrifter. FHM har alltså aktivt motverkat skyddsutrustning, som kunde ha rädat hundratlas, kanske över tusen människoliv. 
 
Är det inte dags att de ansvariga för det pågående massmordet i Sverige ställs till ansvar? Helst innan Tegnell anklagas för värre brott än Mladic. Svenskarna måste göra upp med föreställningen att "det som skedde där och då kan inte hända här och nu".Samt föreställningen att alla civila statsätjänstemän har en högre moral än alla militära statstjänstemän. 
 
 
 
 
 
massmordet i Europa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0