Nu gick Sverige förbi Frankrike. Sverige har nu femteplatsen i antal döda per miljon invånare

Är det inte snart dags för åtal för de svenska lagledarnana i detta kusliga världsmästerskap? Slutsatsen att Sverige gick förbi Frankrike nu på pingstafton 2020 grundas på SVT:s länderöversikt, som för Sveriges del grundas på Folkhälsomyndighetens uppskattningar av antal döda i Sverige. Enligt denna översikt för idag, pingstafon 30 maj, var antalet döda per miljon invånare 427,2 i Sverige och 428,7 i Frankrike, en skillnad på 1,5. Igår var skillnaden 9, vilket betyder att Sverige har närmast sig Frankrike så kraftigt, så att Sverige med all sannolikhet leder över Frankrike, när hela pingstafonens siffror tas med.
 
Enligt tidningen Expressens löpsedel idag "erkänner" Tegnell tidiga "misstag", när man inte testadse alla sportlovsfirare, som kom hem från Alperna. Men det var inget misstag. Tegnell hade aktivt motsatt sig testning, sedan smitta upptäckts på Island. Tegnell har motsatt sig snart sagt allting, som hade kunnat stoppa smittspridningen i Sverige. Vi har den fanatiska kampen mot munskydden som exempel, och nu senast stoppet för MSB:s smittspårnings-app. Enligt Tegnell uppväger inte fördelarna nackdelarna, som om enstaka räddade människoliv ine vore en tillräckligt stor fördel. 
 
Det har också framkommit att Giesecke var konsult och rådgivare till Tredje AP-fonden, när han debatterare "mot" fondens VD Kerstin Hessius, som bredde ut texten om alla som skulle dö till följd av restriktionerna (om Sverige infört samma typ av restriktioner som andra länder, exempelvis Norge). Att fler skulle dö av kampen mot viruset än av viruset har varit ett ledmotiv för FHM. Dagen efter debatten "mot" Hessius hade Giesecke uppdrag som konsult hos FHM. För allmämheten (och regeringen?) har han framställt sig själv som en oberoende expert, när han i själva verket har stött FHM och Tegnell, med sin arrogans och sina lögner att alla andra gör fel och bara Sverige gör rätt.
 
Ja, om det handlar om medaljplats i världsmästerkapet i antal döda, som har bragts om livet av den egna staten, har Sverige naturligtvis haft rätt. Det pågående massmordet i Sverige är det näst värsta i Europa sedan andra världskriget. Tegnell raljerar med sina kritiker, och säger att de har beskyllt honom för att kalkylera med ett visst antal döda. Hur kunde han ens komma på den idén, när ingen kritiker har uttryckt sig så? Kanske därför att det är precis vad han och Giesecke har gjort. Men det blev kanske fler döda än kalkylerat. Början av året 2020 tydde på att det för hela året skulle bli färre avlidna (samtliga dödsorsaker) än 2018. Det är nämligen inte exakt lika många,, som dör varje år. Det kan skilja så mycket som ett par tusen mellan olika år. 
 
Tegnell blånekar till att experimentet har avsett flockimmunitet, trots att både han själv och hans anängare har framställt just flockimmunitet, som någotning oerhör positivt som skulle komma att uppnås relativt snart. Men vad var det då, som var så intressant att studera, så att man iscensatte detta dödliga experiment i en hel nation? I framtiden kommer det kanske att skrivas avhandlingar om experimentet i Sverige 2020. 
 
Den jurridiska debatten i Sverige under den senaste veckan har handlat om begreppet "oaktsam våldtäkt". Borde den inte i stället handlat om "oaktsamt massmord"?
 
PS pingstdagen. De officiella siffrorna för senaste dygnet (inkl halva gårdagen) har nu publicerats. De visar att Sverige leder över Frankrike med sifforna 431,6 mot 429,5 antal dödai i covid -19per miljon invånare. Det betyder att ung. 45 svenskar har avlidit, när FHM sägeratt inga nya dödsfall har "inrapporterats". Rena mysteriet. Sanningen är naturligtvis att inga dödsfall rapporteras till FHM, som i stället gör sina uppskattningar genom samkörning av register, som visar totala antalet döda, som har rapporterats till Skatteverket, respektive antalet kända insjuknanden i covid-19, varefter FHM justerar det erhållna resultatet med ledning av överdödligheten, som sannolikt hade varit en underdödlighet för 2020 utan det här viruset. Genom att manipulera statistiken och skylla på "eftersläpningen" har FHM lurat i stora delar av svenska folket att ingen har dött under pingsthelgen. Vilket är passande för FHM, när endast fyra har dött i Finland och ingen i Norge och Danmark under vardagsdygnen före pingshelgen. 
 
Enligt reglerna ska dödsfall rapporteras till Skatteverket för avregistering av de avlidna senast första vardagen efter dödsfallet. Dödsorsak ska rapporteras till Socialstyrelsen inom tre veckor efter dödsfallet.Så länge vill nog ingen vänta på att få veta exakt hur många som har dött av covid-19. En mindre del av dem, som har insjuknat i covid kan ha dött av andra orsaker, och därför gissar FHM och presenterar sina egna gissningar som vetenskapliga sanningar. En S-bloggar har skrivit att dödstalen bör justeras ner för andra orsaker, men det har alltså FHM redan gjort - utan vetskap om dödsorsak för de avliidna. Då 'r ju fråganom FHM:s siffror är för höga eller för låga.
 
Det torde knappast ligga i FHM:s intresse att gissa för högt. Å andra sidan är det inte bra för FHM:s trovärdighet att ha gissat för lågt, när dödsorsakerna väl har inraopporterats till Socialsthrelsen.FHM angriper gång på gång andra länder, och särskilt de sydeuropeiska länderna för att ha uppgivit för låga dödstal. Tillgänglig statistik tyder emellertid på att Sverige har gått om Frankrike och närmar sig Italien. Sverige har alltsånu säkrat femteplatsen i världsmästerskapet i antal döda per miljon invånare i covid-19 och nosar p fjäreplatsen, som än så länge hålls av Storbritannien, som i början av pandemin valde samma linje som Sverige, men sedan ändrade strategi, när dödstalen sköt i höjden. 
 
Trots bevis för att detta är en extremt dödlig strategi, håller FHM fast vid densamma. Når ska de ansvariga ställas inför rätta för åtminstone grov oaktsamhet och vållande till annans död, om inte för mord?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0