Så hjälpte Folkhälsomyndigheten den kriminella gängen ta kontroll

För några decennier sedan mördade en ung anställd på ett äldreboende i Skåne de gamla med något slags rengöringsmedel. Hans förklaring var att han tyckte synd om dem, och ville - oombedd - hjälpa dem att avsluta ovärdiga liv .Tio år senare upprepades samma sak i Tyskland. Samma tillvägagångssätt. Samma förklaring .Samma orsak till att massmorden upptäcktes. Det hade dött anmärkningsvärt många under en kort tid. Jag vet inte vilket straff de båda unga gärningsmännen fick' Eller som de fic straffen utbytta mot någon form av vård.
 
För den som gör något sådant kan väl inte vara "riktigt riktig" - i varje fall inte om gärningsmännen tillhör den lägre personalen? Helt nyligen har ett litet gäng äldre herrar med akademiska utbildningar och läkarexamen och anställda på en statlig myndighet i Sverige genomfört ett vansinnigt experiment med "flockimmunitet" (vilket de själva förnekar att det rör sig om) över 5.000 personer (de flesta äldre) livet.
 
För inte så många decennier sedan måste man gå till postkontoret för att få ut sin lön och eventuella bidrag. Sedan kom personkontona och bankgirot, men man måste ändå fylla i betalorder på papper för att flytta pengar. Nu räcker det med ett bank-ID. Det totala antalet döda är, enligt myndighetens egna siffror över 5.800..Men så många hade inte kunnat räddas, att döma av dödstalen i Norge och Finland.
 
Åklagare har inte ens startat en förundersökning av det sannolikt med likgiltighetsuppsåt (dolus eentualis) begångna massmordet. Däremot har åklagare startat utredning mot två forskare vid Uppsaa universitet för att ha tagit blodprov från drygt 40 personer utan etisk prövning av vad som antas vara ett forskningsprojekt. Detta har sina poänger.
 
Detta har sina poänger. För att det ska vara forskning måste syftet enligt lagen om etisk prövning vara att vinna ny kunskap. Och vilken skulle denna nya kunskap vara, om inte för att visa att pandemin inte är en variant av vanlig influensa, som de tre herrarna på Folkhålsomyndigheten har utgått från, när de iscensatt sitt dödllga experiment.
 
Detta tyder antingen på mycket grov oskicklighet från Tegnell & Co eller på någon form av uppsåt, d.v.s dolus eventualis. Folkhålsomyndigheten har nu anlitat åklagare för att misskreditera en av sina mest kompetenta kritiker. Fört att dölja egen brottslighet?
 
- -
 
Det är möjligt allt leva både inkognito och papperslöst i dubbel bemärkelse i det nutida Sverige. Permanenta uppehållstillstånd har delats ut till personer, som vägrat avslöja sin rätta identitet, resväg och varifrån de kommit. Pass stjäls, förfalskas eller anmäls borttappade. fastän de har sålts. Den föreslagna nya folk- och bostadsräkningen blir ingen lätt uppgift.
 
Under senare år har brotten mot åldringar ökat lavinartat, som trots sin utsatthet är den minst sekretess-skyddade gruppen i det svenska samhället. Detta p.g.a. den världsunika svenska offentlighetsprincipen. FHM, som själva bör kallas kriminellt gäng med tanke på alla döda, har hjälpt den mer traditionella brottsligheten och gängen genom att inte stänga ner ens under de två första veckorna, då alla som vistats utomhus, exempelvis på väg till sina svartjobb, hade varit tvungna att avslöja identitet och ärende. Vilka har FHM skyddat med sin ultraliberala linje? Inte de äldre
 
. Tegnell har synnerligen aktivt försvarat den svenska "öppenheten" med att det bara är diktaturer, som skyddar sin befolkning genom lock down (nedstängning) och att detta vore omöjligt i ett demokratiskt land som Sverige .Han har haft god hjälp av doa-kören inom media (de som bara har ställt artigt underdåninga frågor på presskonferenserna), som har pekat på halvdemokratier som Ungern, vzrs regering har beskyllts för att ha dolda bi-avsikter med sina nedstängningar.
 
Frågan är alltså vilka Folkhälsomyndigheten ocj regeringen har skyddat med sin ovilja att begränsa den oinskränkta rörelsefriheten för hederliga och ohederliga, för dem som har rätt att vistas i Sverige och dem som inte har det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0